sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Mimosan 2 v juhlat

2 v syntymäpäiväsankari ♥

Meillä vietettiin eilen ensimmäinen erä Mimosan 2 vuotisjuhlia. Syntymäpäiväsankari oli oikein onnellinen juhlistaan. Todennäköisesti "Niina Nallen syntymäpäivä" -kirjan lukeminen ties monennettako sataa kertaa, on iskostanut neidille juhlien kulun! ;) Vieraita, kakkua, lahjoja ja mukavaa juhlatunnelmaa! 


Mimosa sai lahjaksi ihanan kissasoittorasian joka soittaa osuvasti "happy birthday" -melodiaa. 


Näillä synttärijuhlilla lähes ylitin omat taitoni ja sain tehdyksi kermakakun Mimosalle. 
Tällä kertaa en lähtenyt taistelemaan kakkupohjan kanssa vaan tein kaksi kääretorttupohjaa josta kokosin kakun. Ettei nyt tälläkään kertaa olisi mennyt ihan ongelmitta niin laitoinpa sitten molemmat peltilliset samaan aikaan uuniin ja susihan niistä meinasi perinteisesti tulla... Jatkoin sitten paistoajan jälkeen vielä molemmat pellit yksittäisinä uuninlämmössä, että sain ne kypsiksi... (Innostuin kokeilemaan, koska marenkien paistaminen onnistui kahdella pellillä samaan aikaan.) Toisena kakkuna oli valkosuklaa-mansikkajuustokakku, joka oli mukavan ei niin makea. Sitten oli piirakoita, karneval-keksejä, marenkeja, mustikkapiirakka sekä kuivakakkua. Juomana mehua, kahvia ja teetä. 

Mimosa oli niin tykästynyt kakkuun, että halusi sitä vielä iltapalaksi. :D Kerrankos sitä iltapalaksi kakkua syö, kun oli vielä syntymäpäiväsankarikin! Itselle maistui siinä vaiheessa jo ruisleipä! Juhlia vietettiin kaiken päivää  ja aurinkokin alkoi paistelemaan lämpimästi iltapäivän puolella ja päivänsankari viettikin osan juhlistaan pomppimassa trampoliinilla, jonka ympärille juhlavieraat virittelivät turvaverkon. Mukava juttu taisi olla myös että kummisetä jäi meille yökylään! :)

*     *     *

Minulla on soneran mokkula ollut toimimattomana taas hetken, joten eilen illallakaan en saanut kirjoteltua mitään... Tänään sain lainaan toisen liittymän mokkulan ja johan pelittää. Joutaa tuo sonera vaihtoon, kun katkoksia ärsyttävän usein. Josko joku toinen operaattori hoitaisi homman hieman paremmin tällä alueella..?  

6 kommenttia:

  1. Suloiset onnittelut synttäritytölle ja makeita päiviä koko perheelle. :) Tullaan varmasti sinne tuossa kesäkuun alussa. Toivottavasti nähdään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerrotaan Mimosalle onnittelut! :) Tulkaahan morjestamaan meitä kun näille kylille saavutte! Viime kerrasta onkin jo aikaa!

      Poista
  2. Onnea Mimosalle :) kakut näyttävät herkullisilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Kakut onnistuivat yllättävän hyvin ja ovat jo kadonneet rääppiäisissä parempiin suihin! ;)

      Poista
  3. Juu kiitosta vain viimeisestä, ihania herkkuja oli ! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)