maanantai 17. helmikuuta 2014

"Yksin kotona"

Blogi viettelee täällä hieman hiljaiseloa, mutta täällä ollaan silti.. Juho lähti viime torstaina Israeliin lomareissulle veljensä kanssa ja mä luotsaan tätä meidän jengiä itsekseni... Täytyy myöntää, että meneehän tää just just, mut en mä missään nimessä tästä yksin pärjäämisestä nauti... Enkä pysty käsittämään, kuinka reissutyöläisten vaimot jaksavat!!! Mä en ikinä pystyis, enkä halua! 

Viikonloppuna sairastui vielä kissakin. Tietysti. Sehän kuuluu asiaan, silloin kun jäät itseksi kolmen lapsen kanssa. Nasu ei saanut kakattua, ja sunnuntaina lähdettiin sitten kohti Mikkelin eläinlääkäripäivystystä missä kissa hoidettiin kuntoon. Tai siis tuomio tuli, että krooninen on vaiva, eli peräsuolen laajentuminen, joka tulee ajan kanssa vain pahenemaan, jollei sitten sitä leikkauta (jossain esim. Kuopion yliopistollisessa eläinsairaalassa...). Joka tietenkin maksaa. No, eipä sillä, maksaa nuo päivystyskäynnitkin ihan riittävästi, saati jos niitä on sitten aina muutaman kuukauden välein. Kannattaisi kuulemma kysyä mihin hintaan sen osaava kirurgi operoisi... Ja sen verran kuulemma harvinainen vaiva, etenkin kissoilla ettei kyseisiä leikkauksia todellakaan tehdä joka paikassa, tai ei ainakaan ole taitoa. Mistä lie peräisin, sillä ummetuksesta se ei Nasun kohdalla ainakaan pitäisi olla tullut. :( Ruokana saa rypsiporsasta, kalkkitabletteja sekä lohiöljyä. Muuta nyt ei suostu syömäänkään kuin tuota rypsipossua.. mokomakin kulinaristi! No, asia laitetaan selvittelyyn heti kun allekirjoittanut vaan kerkeää.

Sillä välillä kun Nasu oli hoidossa, kävimme me lasten kanssa mäkkärissä syömässä. Ruokailun päätteeksi huomasin, että Aatoksellahan taitaa olla kakka housussa.. No, ei muuta kuin vaihtamaan. Tilanteen kruunasi kunnon niskapaskot, ilman vaihtovaatteita sekä mäkkärin järkyttävä vessa, jossa sitä vettä tulee kraanasta jonkun liiketunnistimen avulla ja joka laskee vettä kuumasta kylmään... Paperina tietenkin wc-paperi... Ai että kuulkaas nautin tilanteesta... Onneksi housut säästyivät joten puin pojalle vaipan ja housujen lisäksi toppapuvun päälle ja sitten mentiin.. 

No, mutta eilisestä selvittiin joten kuten hengissä. Tänään Iisa lähti pariksi päiväksi isälleen ja huomenna meille tulee ystäväni Marja kahden lapsensa kanssa. Että tällaistä tänne, älkää ihmetelkö jollei taas hetkeen kuulu mitään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)