sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Viikonlopun viettoa pikku tonttusen kanssa ♥


Perjantaina pikkukaksikko oli ihan tohkeissaan lähdössä mamman luokse yökylään. Kantelivat pieniä reppujaan ja Mimosa etsi banaanitkin reissueväiksi. ♥ Siitä alkoi meidän viikonloppu Iineksen kanssa. Perjantaina Juho jätti minut ja Iineksen Mikkeliin tekemään jouluostoksia ja jatkoi matkaa Mimosan ja Aatoksen kanssa kohti Juvaa, josta mamma poimi lapset kyytiin. Takaisin tullessa menimme syömään Amarilloon. Meillä on ensi viikolla kolmas hääpäivä ja päätimme juhlistaa sitä sitten syömällä ravintolassa. Sen verran ex.tempore ravintolareissu oli, että Juhollakin t-paita päällä ja itsellänikään asussa ei ollut kyllä sanomista... Mitä lie olikaan päällä ja tukka sekaisin. Semmoinen perusarkilook. :D Mutta hyvältähän ne ruuat maistuivat rakkaan seurassa. Välillä lennäteltiin Iinestä pöydän yli toiseen syliin, välillä tissille ect. Lopulta viihtyi vieressäni viltin päällä ja katseli valoja.

Lauantaina meillä ei ollut kelloa ollenkaan soimassa ja ihme olikin suuri, kun nousimme ylös sängystä. Kello oli jo 10:45! Hieman univelkaa tainnut tulla viimeisinä viikkoina? Jatkoimme joululahjashoppailua kotipaikkakunnalla ja tällä hetkellä joululahjahankinnat näyttävät jo aika hyviltä. Kummilapsia on siunaantunut meille nyt kymmenen kappaletta ja vain yhdelle lahja on kokonaan hankkimatta. Lisäksi tietysti nämä muut lahjottavat: omat lapset jne. Söimme lauantainakin lounaan ulkona ja illemmalla teimme vaunukävelylenkin Siwaan. :) Takastullessa kävimme Martta-mummolla iltakahvilla. Ihanaa, perjantaina alkoi satamaan lunta. Lauantaina lunta satoi lisää ja tänään tuntuu olevan vielä pakkastakin. Jospa nämä pysyisivät jouluun saakka ja siitä läpi talven? Mä olen niin täynnä jo syksyn pimeyttä, kaipaan niin tätä valoa! Lauantai-iltana vielä saunottiin ja virittelin kynttilöitä kuistille ja sisälle. Juho siivosi, kun kuulemma ollut hänen osaltaan kotityöt koko viikolta rästissä. ;) Onko se nyt ihme, jos on kolmena päivänä iltaan asti töissä? Mutta joka tapauksessa ihanaa, että nyt on siistiä!Tänään käymme hakemassa pikkuiset mamman luota kotiin. Ajomatkaa kertyy reissulle noin 300km, joten pääseehän sitä istumaan autossa, mutta ihana levähdysviikonloppu oli nyt, ennen kuin alkaa nämä joulurutistukset.

Torstai-iltasella toteutimme joulukorttikuvaukset koko poppoon voimin. Juhon mielestä oli helpompaa pukea lapset tontuiksi ja räpätä kuva, kuin että minä alkaisin askartelemaan neljääkymmentä korttia iltapuhteina... Mä mielessäni vähän epäilin, mitenköhän helppoa lasten tonttukuvaukset tulisivat olemaan, mutta onneksi tällä kertaa kaikki sujui kuin lasten leikki. Juho toimi hienosti lasten naurattajana ja minä räpsäsin muutaman kuvan. Pääsin jopa valkkaamaan useasta hyvin onnistuneesta kuvasta parhaimman. :) Myöhemmin otin vielä Iines-tonttusesta muutaman yksittäisen kuvan. Sen satoa tässä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)