maanantai 22. helmikuuta 2016

Silverjunglen lastenvaatesuosikkini SS16

Lupasin tehdä Silverjunglen kevät 2016 kauden lastenvaatteista oman postauksen. 
Ja tässähän näitä omia suosikkejani sitten on. :) Näköjään aika vaaleat vaatteet miellyttävät nyt tällä hetkellä omaa silmääni, keltainen, koralli ja harmaa valkoisella höytettynä. Mallistostahan löytyy myös vahvempia värejä: mustaa, oranssia, vihreää, vaaleanpunaista... :)

Tämän setin Mimosa halusi heti itselleen tilattavaksi. :) 
Kesällä varmasti yksi suosikkiasuista. 
V-aukoinen t-paita, jonka niskassa pienellä teksti Silverjungle (löytyy myös korallina sekä aikuisille myös) ja koralli shortsihame, jota löytyy myös mustana lapsille ja aikuisillekin.


Nämä tähtipaidat lähtivät myös tilaukseen ♥ Aatos valitsi itselleen tuon keltaisen (ja Iineskin sai keltaisen) ja Iisa tykästyi harmaaraidalliseen.   


Tämä EST. 02 setti tulee sitten kesäksi myös Aatokselle.


Nämä satiininauhalla varustetut mekot ovat myös niin ihanat. :) Takaa löytyy vetoketju. Iisalle valk/musta ja Mimosalle kelta/valkoinen. Harmi, että 86/92 kokoinen näyttää Iinekselle vielä aivan jättimäiselle. :D Hänellä käytössä 74 ja osin 80 cm vaatteet... No, taidan silti jättää ajastaan mallikappaleen hänelle säästöön. :) 


Ja sitten nämä leggarit! Mä olen tilannut joka väriä omille lapsilleni. Menevät niin Aatoksella ja Mimosalla (molemmilla 110/116, joten pystyy vaihtelemaan) ja Iineksellekin omat! Ja samoja leggareitahan löytyy myös aikuisille, muuten paitsi ei kelta/valkoisena ja tähtileggareiden polvissa ei ole tähtiä, muutan samat. :)


Ja tämä vielä unohtui! Kukallinen kellohame Mimosalle ja Iinekselle ♥
Tätähän löytyy myös mustapohjaisena niin lapsille kuin aikuisillekin. :)

Koko malliston näkee osoitteessa:
www.silverjungle.fi 
ja minun kautta tilatessa saat alennusta ostoksistasi. 
:)


1 kommentti:

  1. Ihania vaatteita, pitääpä mummun laittaa mieleen, mulla on kaks lasten lasta.
    Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)