keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Laavuretkeilyä ja mietityttäviä uutisia ;) sekä siitä seurannut shoppailureissu! :)

Aah! Ihana alkuviikko! :) Maanantaina me käytiin Mimosan ja Juhon kanssa laavulla retkellä. Paistettiin makkarat, nakit ja suklaabanaanit. (Kyllä se perinteinen retkimenu taasen! ;) Kahvitkin oli tietysti termarissa mukana ja pillimehut! Mä soitin Juholle keskellä työpäivää että haluan tänään retkelle ja Juhokin siitä kovasti innostui. Nyt kun viikonloput on pyhitetty suurimmaksi osaksi Juhon gradulle niin tuntuu että se on arkisin keksittävä sitten jotakin extrakivaa josta ei oikein nyt pysty viikonloppuisin nauttimaan. Viikonlopun kuitenkin haluaa elää suht aikataulutta ja siihen jos meinaa sisällyttää jonkun retken ja gradunteon niin lopulta siinä käy niin että gradua ei ole tehty yhtään. Joten maanantai-illan retki oli tosi mukava! Aurinko paistoi vielä lähtiessä. Pakkasta oli ja jäällä tuuli jonkun verran. Pistettiin Mimosa istumaan toppapuvussaan äitiyspakkauksen makuupussiin ja pulkkaan ja kyllähän se oli neidistä tosi hauskaa! Laavulle, jossa kävimme, on noin kilometrin verran matkaa jäitse. Laavulle saapuessamme huomasimme että grillissä oli vielä kekäleet hohkaamassa lämpöä ja nopeasti saatiin kunnon tulet aikaiseksi. Mimosalle oli varattu sosepurkki ja yksi nakkikin maistui. Samoin banaani! Retkellä tavattiin Mimosan kummikin joka oli hiihtolenkillä! Takaisin tullessa aurinko oli jo laskenut, kuu ja tähdet loistivat taivaalta ja Mimosa nukkui manducassa  makuupussi suojanaan. Oli hyvä maanantai! :)

Tiistaina meillä oli se rakenneultra! Jossa onneksi todettiin että pikkuisella pitäisi olla kaikki rakenteet niin kuin pitääkin tässä vaiheessa. Meillä oli Mimosa mukana ja hän käyttäytyi taas hyvin. :) Lopuksi kätilö kysyi halutaanko vielä muuta tietää ja kyllähän me sukupuolesta oltiin kiinnostuneita! Alkuun ei ylimääräisiä ulokkeita huomattu ja sanoinkin että tyttö se on. Mutta lopulta kuitenkin bongattiin pippeli! Saatiin siitä kuvakin todistusaineistoksi :D Ohhoh! Johan oli paukku! Mahtava juttu, mutta täytyy myöntää että olen hieman tuosta uutisesta ihmeissäni! Niin jotenkin kahden tytön jälkeen tavallaan odotti että samaa rataa mennään. Mutta toisinpa kävi, meille tulee pikkuveli! Voi, kylläpä sekin kuulostaa tosi suloiselta ajatukselta! :) Ultran jälkeen Juho lähti töihin ja me jäätiin Mimosan kanssa shoppailemaan. En muista milloin olisin viimeksi käynyt shoppailemassa ja nyt sitten ostettiinkin oikein urakalla vaatteita! Tietenkin pikkuiselle miehelle kaikkea uutta ja ihanaa!
Nämä oli Lindexistä! Tuo puuvilla oli tosi pehmoista ja pandakarhu-kuosi kiva!

Tämä setti löytyi KappAhlista, ihanaa Newbie -mallistoa.

Ja nämä oli myös Lindexistä! Tuo leijonabody oli musta tosi hurmaava! Pikkuveli taitaa olla leijona horoskooppimerkiltään jos nyt syntyy silloin kun pitäisi! :) Pöksyt oli myös sitä panda-kuosia, pehmoista kuin mikä!

Mimosalle ostin kesäksi tuon nämä ihanat pallokuosiset vaatteet H&M:ltä! Mekkoa oli ollut eri kuosillakin, mutta se ei ollut mielestäni niin kiva joten päädyin samanlaisiin! Mimosalla on ollut niin paljon vaatteita sisareltaan ja serkkutytöiltään että en ole juurikaan hänelle paljon mitään vaatteita ostellut. Joten nyt oli kiva ostaa jotakin ihan vaan Mimosalle tarkoitettua!

Kummitytölleni löysin nämä kesäiset vaatteet H&M:ltä myöskin. Kummitytölläni on kuukauden päästä synttärit ja mulla on jo lahja valmiina! Olenpa aikaisessa kerrankin :) Ehkä tuohon vielä jotkut helmet lisäksi niin paketti on valmis.
Itselleni ostin tämän mammapaidan sekä kahdet mammafarkut! Ajattelin vielä pari viikkoa sitten että Mimosan raskausaikana ostetut mammafarkut saavat kelvata, enkä osta muita. No, löysinpä sitten niiden persuksista kaksi reikää... Joten ajattelin nyt sitten kuitenkin hommata parit farkut lisää. Aion kyllä korjata nuo risaiset farkutkin kuntoon mutta jos tuo joustofarkku on jo parista kohdasta mennyt hajalle, on vain hetken kysymys milloin niitä reikiä on taas lisää.. Mutta kylläpä tuntui ihanalta kun sai jotakin uutta päällensä eikä vain ainaisia vanhoja retkuja jotka päälle mahtuu! :D

Iisa sai huulikiiltoa ja hiusponnareita. Neidin kanssa on parempi lähteä kahdestaan shoppailemaan että tulee varmasti mieluisia ostoksia! :))

5 kommenttia:

  1. Ihanaa ja vaaleansinistä.:) Saa Juhokin itselleen pakkiparin ettei ihan huku mimmiliigaan. Onnea ja iloa kaikkiin elämän metkuihin!:) -Laura

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pienet pojat on ihania :) mutta todella yllätys teidän tyttösukuun ;)

      Poista
    2. Kiitos Laura ja Päivi! :) Kyllähän Juho ja Nasu ottaa mielellään vahvistusta vastaan!

      Poista
  2. Onnea poikalupauksesta <3. Yhden villin vesselin äitinä ja toisen kummitätinä voin sanoa, että aika ihania nuo pienet pojat kyllä ovat :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Eiköhän tulevaan pikkumieheenkin tule rakastumaan ihan yhtä palavasti kuin näihin tyttäriinkin! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)