tiistai 22. toukokuuta 2012

Viikko alussa, neuvolaa ja grillausta... (pakkausta)


Lemmikkejä meidän pihalta!

Maanantaina oli neuvola (30+3). Siinähän se meni, ei voinnissa ihmeempiä. Masumieskin lauantain viistoilun jälkeen makoillut kiltisti pää alaspäin, potkinut vaan silleen hellästi. Toista oli lauantaina kun kaveri venytteli ja mietti mahdollista suunnanvaihtoa perätilaan? Ainakin siltä se meininki tuntui, kun ihan kipeänkin supistuksen sai aikaan ja pakko oli työnnellä kaverin kantapäätä pois vasemman lonkan luota... Auh! Verenpaineet oli hyvä ja hemoglobiinikin vielä 127, sf-mitta on jo laskenut alle keskiviivan. Joka raskaudessa se on mulla lähtenyt ylimmältä viivalta päättyen alimmalle viivalle tai jopa alle! :) Joten sama väkkyrä toistuu käyrällä. Toivon että vauvakin jatkaa samalla 3600-3400g syntymäpainolla mun vauvasarjaa! Seuraava neuvola on sitten 33+5.

Neuvolan jälkeen käytiin torilla kahvilla, munkilla ja pillimehulla Mimosan kanssa. Sieltä suuntasimme reittimme kirpparille josta löysin ihanan Nanson mekon (joka näytti venyvän myös tämän mahani ylle!) Ja toisenkin pitkän paidan jonne masu hyvin mahtuu sisälle. Vauvat ei saaneet tällä kertaa mitään. Vaikka tarjolla olisi ollutkin ihania, mutta liian pieniä, tyttöjen vaatteita. 

Iltaruoka tarjoiltiin meillä tänään terassillamme. Grillasimme maisseja, nakkia, tomaatteja, kanavartaita ja uusia pottoja oli keitetty voin kanssa syötäväksi. Namia oli! :)(Viikon päästä täällä on tyhjää! Ulkovarasto sekä verkkokellari on nyt tyhjennetty ja tänään sain ladotuksi olkkarin kaapista valokuvat ja kirjat muuttolaatikoihin. Onneksi Juho vei ne jo autoon, pois sisältä mua ahdistamasta! Huomenna yritän urakoida ja tehdä inventaarion vanhoista kirppisjutuista. Lajitella kierrätyskeskukseen lähtevät, syksyn kirppispöytään joutavat sekä kesäkuun kirppispöydälle menevät jutut! Ehkäpä tyhjennän myös loput tuosta olkkarin kaapista...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)