tiistai 7. huhtikuuta 2015

Pääsiäissunnuntai ja tuplasynttärit!


Pääsiäissunnuntaina meillä kävi munimassa kukon sijasta lammas... No, tyytyväisiä lapset olivat myös lampaan munimiin muniin ;)

Lauantaina siistimme hieman paikkoja ja iltapuoleen kävimme moikkaamassa Raatilla tätiä, Pepeä, mummoa ja Laura-serkkua! Juho pääsi myös saunaan. :) Sunnuntaina meille kurvasi Juhon veli Joensuusta ja minä leivoin koko päivän Iisan 11v ja Iineksen 6kk synttäreille. Juho siivosi ja Juhon veli toimi enemmän tai vähemmän lastenvahtina, Aatoskin oli jo sen verran toipunut että pääsi ulkoilemaan.

Juhlavieraita saapui paikalle parisenkymmentä + meidän kuuden hengen perhe. Tarjoiluja jäi silti yli vaikka millä mitoin... Huh! Tässä alkaa jo kaipaamaan seuraavaa jumppaa... :D Etenkin kun tarjoilut eivät olleet mistään kevyimmästä päästä, kolmessa leivonnaisessa oli mukana suklaata.. :P
Tarjolla oli mahtavia suklaamuffinineita, joiden kuorrutteeseen käytin Dr. oetkerin cupcake-päällistä, vihreällä elintarvikevärillä värjättynä. Lisäsin vielä kinder-suklaapalasen muffinin sisään, jotta makiaa oli. ;) muffinivuoat olivat Clas Ohlssonilta. Ostin jopa muffinivuoan näitä varten.


Tarjolla oli myös Noita-akan (tms.) toffeesuklaita, Carneval-keksejä ja suklaarakeita sekä perunalastuja.


Suolaisena oli tällä kertaa riisipiirakoita, itse tehtyjä ja täytettyjä sämpylöitä sekä kananpojan piirakka.


Sitten tein persikka-valkosuklaarahkapiirakan ja VuokkoVäyrysen valkosuklaajuustokakun.Sinooperista löytyi ihanat silkkipaperipallot olohuoneen nurkkaan! :)


Meillä oli oikein kiva pääsiäisaika, vaikka siihen vähän flunssaa kuuluikin. Näissä pirteissä väreissä arkeen takaisin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)