torstai 23. elokuuta 2012

Ristiäismietintöjä ja päivä(kahvi-)kävelyä..

Aloin eilen suunnittelemaan tulevia ristiäisiä. Onneksi on aikaisempi suunnitelma Mimosan ristiäisistä tallella niin ei tarvitse alkaa "keksimään pyörää uudelleen". Kaitpa nämä suunnitelmat olisi hyvä saada jonkin järjestykseen Juhon isyysloman aikana. Kummit alkaa olla mietittyinä, mutta osittain vielä kysymättä. Ristiäiset tulemme viettämään täällä meidän kotona. Pappia ei olla varattu, eikä näin ollen ristiäispäivääkään. Nimi sentään on jo käytössä, se ei salaisuus ole ollutkaan. Tänään käytiin päiväkävelyllä ja kiepattiin Tiimarin kautta hakemassa kortit tuleviin kutsuihin, sellaiset paperimassasta tehdyt vaaleanvihreät. Aion tehdä kutsut samantyyppisesti kuin Iisalle ja Mimosallekin eli kansiosaan painetaan Aatoksen jalanpohja ja sisäosaan kiva runo/laulunpätkä sekä kutsuteksti. Yhtä ystävistäni aion pyytää "emännöintihommiin" ristiäisiin. :) Toinen on lupautunut laittamaan Iisan ja mun hiukset (taas ;) ja sitten täytyy miettiä nuo tarjoamisjutut... Mä en aio niillä rasittaa päätäni... Luultavasti ;)

Päiväkävelyllä kävimme myös Martta-mummolla päiväkahveilla ja jutustelemassa niitä näitä. Juho tutkaili samalla sukuselvitystä mummon puolen suvusta ja oli ihmeissään että teidän sukuhan on ihan "pappisuku". Aijaa, no eikös itselläsi ole kanssa samanlainen pappisuku, kysyin? Ei, vaan kirkkosuku vaan... Jaahas?! :) Pikkuisen välillä pistää oma rakas mieheni hymyilyttämään!

Edelleen päiväkävelyllämme ollessamme "eksyimme" myös Tokmannin synttäreille ;) Menimme etsimään sieltä Mimosalle syksyksi hanskoja. Yhdet puuvillalapaset löytyikin ja ostin myös kaksi Wool-lankakerää. Löysin samat värit kuin Aatoksen laitokselta saamassa pipossakin oli. Mäntyharjun Martat ovat tehneet tämän vuoden Mikkelin keskussairaalassa syntyneille vauvoille pienet hatut jonka sai mukaansa osastolta lähtiessään. Minä valitsin hatun jossa oli keltaista ja vihreää. Ja nyt aloin tehdä pieniä villasukkia Aatokselle ja eiköhän siitä tumputkin synny! (Tää vauvansukanteko oli nyt myönnytys itselle, vaikka lupasin etten koske muihin käsitöihin ennen kuin se nalletaulu on viimein valmis. On siinä muutaman tunnin työ vielä.. Mut haluan tehdä nuo sukkaset valmiiksi kun syksyiset ilmathan tässä jo on ja pieni poika tarvitsee omat äidin tekemät sukat ehdottomasti :) Kuvia sitten kun sukat on valmiit!

Niin ja tervetuloa uusin lukijani! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)