maanantai 27. heinäkuuta 2015

Kesäpäiviä Raatilla..


Nyt onkin harvinaisen tiukka päivitystahti blogissa pitkään aikaan!! ;) Kesän aikana olemme olleet paljon maalla, Raatilla. Viime viikonloppuna siellä järjestettiin navetan kattotalkoot, jotka tosin vielä jatkuvat muutaman viikon päästä. Hyvään vaiheeseen kuitenkin miehet jo pääsivät. Taisi siellä hääriä välillä pari naishenkilöäkin peltejä nostelemassa, valitettavasti itse en nyt ansioitunut sillä saralla.

Meidän perhe oli la-su välisen yön Raatilla. Siellä oli myös Martta-mummo, Matti-pappa, veljeni perheineen, muutama serkku, täti ja tädin mies, äitini serkku ym. Osa nukkui tuvassa, osa kammareissa, osa aitoissa, osa rantasaunalla, osa keskustassa, osa kotimökissään. Mutta mikä siinä on, kun siellä ollaan, niin Mimosa ja Aatos nukkuvat koko yön samassa sängyssä vierekkäin aamuun asti, eikä puhettakaan, että heräisivät kesken yötä ja tulisivat meidän väliin (niin kuin aina kotona...)? Ilmeisesti ilma on jotenkin raikkaampaa ja virkistävämpää, maalla kun ollaan?

Minä kävin veljenvaimon kanssa keräämässä mustikoita lähimetsästä, tai oikeammin mökkitien varrelta. Hyvin ovat jo kypsyneet ja isojakin olivat. Sain saaliikseni nelisen litraa mustikoita. :) Poimurilla täyttyi ämpäri nopeasti. Iines oli mukana vaunuissa ja nukkui hyvin päikkärit samaan aikaan. Nyt houkuttaisi lähteä uudelle marjankeruureissulle ihan lähiaikoina.. Täytyykin laittaa ystävälle viestiä, josko vaikka jo tänään? 

Viikon päästä alkaisi kirppispöytä, jonne olisi nyt alettava hinnoittelemaan vaatteita ym. tavaraa! Huhheijaa, mutta toivotaan, että menee hyvin kaupaksi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)