maanantai 11. huhtikuuta 2016

Huhtikuu ja kuulumisia! :)

Huhtikuu!

Pihalla on 11 astetta lämmintä, aurinko paistaa. Aika kesäistä jo!

Meillä vietettiin lauantaina Iisan 12 v syntymäpäiväjuhlia sukulaisten ja ystävien kesken. Tarjolla oli Kinderkakkua, suklaakakkua, marenkeja, välimerenpiirakkaa, sipsejä ja dippiä, ruisnappeja fetatäytteellä, karneval-keksejä. Kivat juhlat oli. Syntymäpäivälahjaksi suunnittelin päivänsankarin kanssa yhteistä reissua Viroon  muutaman kuukauden sisään.. Kunhan tuon Iineksen saisi jossain vaiheessa vieroitettua tissiltä.. :)

Blogi on vietänyt aika hiljaiseloa viimeiset viikot. Millään en tahtoisi lopettaa tämän kirjoittamista, mutta monet asiat on kirjoitettu jo muutamaan kertaa. Kotimyyjän työni vie sen verran aikaa, että tuntuu, ettei koneella blogin kirjoittaminen sen päälle jaksa kiinnostaa. Toisaalta tämä kyllä aina avartaa omia ajatuksia. Ja muistoja on kiva lukea jälkeen päin. 

Elämä on toisaalta aika rutiininomaista tällä hetkellä. Onneksi. :) Lapset kasvavat päivä päivältä. Muuttuvat omatoimisemmiksi, alkoivat tappelemaan, välillä leikkivät pitkiäkin leikkejä yhteisymmärryksessä toistensa kanssa. Mimosa pian 5 vuotta. Aatos syksyllä 4. Iines täytti vasta 1,5v. ♥ Minulla on tarkoitus olla kotona siihen asti, kun pienin täyttää 3 vuotta, eli vielä 1,5 vuotta. Pidän kovasti Silverjunglen kotimyyjän työstä, se on tuonut elämään "jotain uutta ja omaa", ja sen ansioista vielä pystyn hoitamaan lapsia kotona. 

Tulevaisuuden haaveena/haasteena on uusi koti. Talomme, niin ihana kuin se onkin, alkaa vääjäämättä jäämään pieneksi 6 henkiselle perheellemme. Taloprojekti alkaa pikkuhiljaa kasvamaan mielessä. Saa nähdä milloin ja minne se sitten nouseekaan! Jännittävää! Haasteena myös työkuviot, vai voisiko tässä vielä opiskella jotakin? Aika näyttää!

Tämmöisin ajatuksin tällä hetkellä. Katsotaan, milloin seuraavan kerran kerkeän kirjoittelemaan. ♥ Anne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)