sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Love, love, love ♥♥♥


Me vietimme mukavan viikonlopun Tampere-Pori-Tampere akselilla. Perjantaina ajelimme Tampereelle, käytiin pikaisesti Ikeassa pyörähtämässä ja hakemassa lastenhuoneeseen kallax-hyllykkö, hyllynkannattimet, henkareita ja jotankin muuta mitä sieltä nyt aina tarttuu mukaan... Mm. 2 lyhtyä, tuikkuja, laastareita jne. Ja toki hoidettiin perheen ruokahuolto samassa osoitteessa. Laitoin tilaukseen ikean jäsenkortin ja sillä säästettiin noin 10e, koska lasten ruoat olivat ilmaset tästä hyvästä.

Tampereelle tosiaan suuntasimme, koska lauantaina oli Porissa Juhon opiskelukavereiden häät. Mäntyharju-Pori välinen matka on sen verran pitkä, jotta yhtäjaksoinen ajelu ei kiinnostanut miltään kantilta. Päädyimme siis varaamaan hotellin kahdeksi yöksi Tampereelta ja Porissa kävimme lauantaina päiväreissulla. Perjantaina tosiaan kiepattiin tuo Ikea, lapset kävivät myös Juhon kanssa hotellin uima-altaalla. Sen jälkeen J myös suuntasi kaverinsa kanssa pariksi tunniksi illanviettoon. Lauantaiaamupäivänä kävimme Tammelan torilla, jonne sovimme treffit Kerttu-isotädin kanssa. Kerttu 88v on siis Martta-mummoni isosisko, joka asuu Tampereella. Sovimme samalla että menisimme sunnuntaina mansikkakakulle aamupäivästä Kertun luokse. Kaupin hotelli, jossa yövyimme, oli siis ihan kiven heiton päässä K:n asunnolta. 

Yhden jälkeen lähdimme ajelemaan kohti Poria, seuraava kuvakimara juhlista. Juhlapaikkana toimi Leineperin ruukki, joka oli aivan ihastuttavassa miljöössä. Me jaksoimme juhlia hääpaikalla kymppiin asti. Nähtiin siis hääparin tanssi, jonka jälkeen pikkuväkemme alkoikin olla nukkumaankäyntikunnossa. Ihanat häät olivat ♥ kivoja ihmisiä, herkkuja ja mukava tunnelma!

Sunnuntaina sitten pakkasimme kimpsut ja kampsut ja siirryimme Kertun luokse mansikkakakulle. :) Lapset ihailivat näkymiä kuudennesta kerroksesta. Kivaa oli käydä. Edellisen kerran olen käynyt Kertun luona joskus vuonna 1984 tai 1985. Muistin kuitenkin hyvin kerrostalon ulkomuodon. 

Kertun parvekkeella


Kertulla käynnin jälkeen menimme käymään Sorsapuiston leikkipuistossa ja tänne saimme seuraksemme Juhon Katja-serkun. Katjan kanssa käytiin vielä syömässäkin. Syömisen jälkeen treffattiin vielä Aatoksen Veera-kummikin samaisessa Sorsapuistossa, tällä kertaa jäätelöitä syöden. Sattuipa kivan aurinkoinen ja lämmin päivä, oli oikein mukavaa viettää sitä kesäisessä Tamperella.

Sorsapuistossa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)