maanantai 1. kesäkuuta 2015

Mimosa 4 vuotta ♥

Meillä vietettiin eilen Mimosan 4 v. syntymäpäiväjuhlia!

Kuva kesäkuulta 2011, minä ja pikku Mimmi

Neljä vuotta sitten pieni tummatukkainen tyttö tuhisi uutta elämää vierelläni ♥
Iisa oli silloin reipas pieni 7 vuotias tyttönen, joten meidän perheessä aloitettiin uudelleen vauva-aika, jota onkin jatkunut sitten näihin päiviin asti. :)


Tässä tämä ihana tyttönen sitten on! Tukka on edelleen tumma ja hiukset ylettyvät reippaasti peppuun asti. Vielä ei ole raaskittu (äiti siis) leikata pituudesta kertaakaan pois, etutukkaa toki on leikattu useastikin, huomennakin ollaan menossa parturiin pikkuisten kanssa.


Synttärimenuna oli tällä kertaa Mimosan toivoma "vaaleanpunainen keijukakku", Helinä-keijun vihreä raparperi-valkosuklaajuustokakku, kääretorttuleivokset (sisällä omenahilloa ja vadelmia, päällä v.pun kermavaahtoa ja mansikoita), coctail-piirakoita, juustosuikeroita (voitaikina+kananmunavoitelu+emmental+yrttisuola), marengit, karneval-keksit, pienet suolakalakeksit ja hedelmälautanen, jossa oli hunajamelonia, sharonia, ananasta ja viinirypäleitä. Juomina mansikkamehua, kahvia ja teetä. :)





Tämmöisissä merkeissä meillä siis juhlittiin nelivuotiastamme. Juhlissa kävi ystäviä, kummeja ja lähisukua yhteensä 24 vierasta päivän aikana! Tänään kävi aamupäivästä Martta-mummo herkuttelemassa meidän kanssamme aamupäivästä. Mummo on nyt 85 vuotias ja reippaili sauvakävellen tänne kotoaan. ♥ Vielä pari ystäväperhettä on käymättäkin. :) Joten juhlat jatkuvat joku päivä! 

Päivänsankari sai toivomansa korvikset, nuken, eläinpyramidi-pelin, vaatteita, askartelujuttuja, rahaa, heppa-kaulakorun, Helinä-keiju DVD:n ja kirjan yms. mukavaa! :)

Juhlapäivä oli aurinkoinen, mutta ei nyt kovin helteinen. Siitä huolimatta pikkuväki juoksenteli välillä takapihalla hiekkalaatikolla ym. leikkimässä. Myös keinutuolissa keinuteltiin ym. Juhlapäivää edeltävänä lauantaina kävimme Hollolassa juhlimassa Päivi-tätin 50v juhlia sekä Laura-serkun valmistumisjuhlissa! Saatiin myös Panu-kummi yökylään lauantaiehtoona tai yötä se taisi jo olla. Leipomis- ja siivousurakka alkoi siis perjantaina, jolloin sain tehtyä vain kakkupohjan... Mutta niin ne vaan nämäkin juhlat valmistuivat viimein, ja saatiin kotikin hetkeksi taas hieman siistimmäksi! ;) Seuraavat synttärikekkerit onkin sitten elokuussa meidän perheessämme. Aatos täyttää silloin 3 vuotta! :)

Kivaa alkanutta kesäkuuta blogini lukijoille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)