perjantai 9. joulukuuta 2011

Pitsiä, joulukortteja, hammas!

Kirpparilta löytyi kuin löytyikin toivomaani pitsiä. Jonkun verhon reunasta sen ratkoin irti, hinta 5€ tuntui sillä hetkellä ihan kohtuulliselta. (Kun löytyi niin täsmäiskuna sieltä kirpparilta..) Ja sydämistäkin tuli suloiset. Laitoin pitsin pahvin ympärille ihan nitojalla. Nitojassa oli vain noita kuparin värisiä niitejä, mutta ei ne onneksi kauempaa erotu. Noi tekstit on vielä "hieman" työn alla. Ei oikein näytä kivoilta vielä tuollaisenaan.. Mietitään!


Tässä on muuten meidän kutsukortti... :)

Mitähän sitä vielä pitäisi häitä varten järkätä. Väsy meinaa iskeä. Se olis reilu viikko h-hetkeen... Jännittää, ei jännitä. En ole edes katsonut tehtävälistaa varmaan koko viikkona. No, huomenna menen hiusten värjäykseen ja sunnuntaina ystäväni tulee tekemään mulle harjoituskampauksen...

Käytiin perhekerhossakin eilen, meidän joka torstaisessa ilossamme. Ja sielläkin saatiin Mimosan kanssa vielä muutama kortti tehtyä, jospa vaikka Mimosan kummeille vielä omat kortit? Ekoissa korteissa oli vaikeaa saada Mimosan pikku käsi aukeamaan toivotulla tavalla, mutta sitten tyttö ymmärsi miten pitää tehdä ja hienoja käsitonttuja saatiin aikaiseksi yhdessä! *<:)


Tuntuu että tää on yhtä askartelua tämä tän hetkinen elämä. Voipi vastaisuudessa jäädä vähemmälle ;) Sillä eilen illallakin askartelimme, tällä kertaa ekaluokkalaisen jouluaskarteluillassa! Siellä teimme jouluenkelin, joulukortin ja sydämen muotoisen korin! (Ne ei ole nyt mukana joten en saa kuvaa.)

Yöllä huomasin että Mimosalle oli noussut kuumetta, tänään selvisi että ensimmäinen hammashan se sieltä oli puhjennut! Se olis vissiin alettava opettelemaan hammasharjan käyttöä vauvan kanssa!

4 kommenttia:

 1. Kauniita näperryksiä Anne, ihania!:) Hääkutsukortit ei varmaan valmistuneet ihan yhdessä illassa.:D Meillä oli vähän samantyylinen sydän hevoskärryjen perässä, kultaista pahvia ja pitsiä (FB:ssa on kuviakin jos haluat katsoa). Miltähän näyttäisi jos kirjoittaisit käsin nuo tekstit? Ja sekin vois olla aivan ihana jos tekisit kirjoitukset helmistä (niitähän teillä on kutsussakin), mutta varmaan kyllä aika vaikeaa. Ja pysyisivätkökään? Oikein hienot ne on kyllä noinkin! Wau!:)

  -L

  VastaaPoista
 2. Thanks! Kieltämättä "muutama" päivä kului noiden korttien väsäämiseen.. Mutta olen lopputulokseen tyytyväinen, se riittäköön! :)
  Tuo teidän pitsi oli kyllä tosi upea! ja ne hevoskärrit! (Hmm... oliskohan viikon kuluttua rekikelit jo..? kun meillä vielä hääauto uupuu..) Mä tosiaan taidan omin kätösin kirjoitella noi tekstit sydämiin, varmaan tulee parhaimmat niin kuten ehdotit!

  VastaaPoista
 3. "Mutta suurin niistä on rakkaus."

  Niin paljon ONNEA ja ihanaa, unelmien täyttämää avioliittoa! En yhtään pahastuisi kunnon kuvilla höystetystä hääpostauksesta.:) -L

  VastaaPoista
 4. Kiitos kovasti <3 Nyt on tekstiä vain kuvat enää puuttuvat.. Mutta julkaistaan nekin - toivottavasti pian! Anne :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)