tiistai 27. joulukuuta 2011

"Välipäivät" mitä ikinä ne sitten ovatkin..

Joulut onpi pian vietelty! Ihanaa, että jouluaattona maa oli valkoinen! Nyt kun katsoo ulos, on niin pimeää joka paikassa... Millaistahan elämä olisi lapissa, kun ei aurinkoa kuulu eikä näy? Tosin luin vastikään yhden Rovaniemellä asuvan fb-kamun iloitsevan mahtavasta hiihtosäästä! Näillä leveyksillä ei paljoa sivakoida!

Kävin tänään viemässä hääpukuni pesulaan pesetettäväksi. Yksi piste häillemme! Samalla kävin kyselemässä poliisilaitokselta mitä ajokortilleni pitäisi tehdä uuden sukunimen takia? Kuulemma tuoda 2 valokuvaa sekä täyttää pari lomaketta + 40€. Huomenna siis passikuviin! Toivottavasti saisin samalla valokuvistamme otetun cd:n että pystyisin lisäämään muutamia kuvia tuohon "Tahdon" - postaukseeni! ;) Passia en vielä tähän hätään aio vaihtaa, kun ei taida olla matkojakaan nyt heti tulossa. Etukäteishäämatkanhan me jo teimme Kreetalle lokakuussa! ;) Pankkiinkin on kai huomenna soiteltava tuosta nimiasiasta. Mitähän paperisotaa vielä? Luulisi että nimitiedot siirtynevät lehtiin ym. ajastaan... (Laiskottaa!)

Perjantaina lähdemme Poriin. Lauantaina on hautajaiset siellä ja kotiudumme sitten ajastamme takaisin... Sen suurempia uudenvuoden suunnitelmia ei täällä ole. Luultavasti häiden ja ajomatkan jälkeen väsyttää kyllä melkoisesti että voihan se olla että valvomiset ja ilotulitteiden katsomiset jää tältä vuodelta vähiin! Iisukka lähtee uudeksi vuodeksi Viroon, toivottavasti myrskytuulet ei kovasti riepottele laivaa!

2 kommenttia:

  1. Onpa kiva blogi :)! Pitää katsella tarkemmin paremmalla ajalla, mukava lukea samanikäisten lasten elämästä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)