sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Vuoden ensimmäinen postaus! :)

Vuosi vaihtui! Vaihtuipa samalla punaiset sydämet lumiseen maahan! Ei sillä, etteikö sydämiä vieläkin olisi ilmassa ja lämpöisenä rinnassa, ehei rakkautta kyllä riittää! ;) Koetin samalla tätä uudistettua Blogger versiotakin, eiköhän tämänkin käyttöön opi!

Vuosi alkoi rauhallisissa merkeissä. Eilen ajeltiin Ahlaisista kotiin. Täytyy sanoa ettei 400 km autoajelua, 7 kk ikäisen vauvan kanssa ollut mitään hermolepoa. Poriin mennessä vauva itki noin reilut puolet matkasta. Tylsäähän se! Takasin ajellessamme pidimme ensimmäisen tauon vasta ajeltuamme 270km. Päätimme että kaasuttelemme tauoitta niin pitkälle vain kuin mahdollista. Se oli ehdottamasti hyvä ratkaisu! Illalla, rättiväsyneinä, kävimme vielä vanhemmilla saunomassa sekä syömässä nakit ja perunasalaattia! Kotona kävin heti nukkumaan vauvan kanssa, sen verran väsytti. Mies jäi vielä odottelemaan veljensä saapumista. Tänään oli ihana herätä kun maa oli valkoinen ja uutta lunta tuli taivaan täydeltä! Aamupalan nautittuamme lähdimme puolentoista tunnin lenkille. Olipa raikasta! Pääsimme opastamaan myös saksalaista pariskuntaa joka halusi patikoida järven läheisyydessä. Kivaa oli pitkästä aikaa jutella englanniksi! Lenkin jälkeen söimme lohikeittoa leipien kera, kylläpä maistui reippailun jälkeen hyvältä! Mimosa nautti koko päivän kummisetänsä läsnäolosta <3 Hauskaa seurata kun pieni ei yhtään vierasta kummiansa vaan katselee vähän jopa ihastuneella ilmeellä! ;)

Viime vuosi oli tapahtumarikas! Muutimme yhteen asumaan, saimme pienen "Lahja Lounatuulen", Juho valmistui hallintotieteiden kandiksi, Iisa aloitti koulun ja menimme naimisiin! Kyllähän siinä yhdelle perheelle on ihan riittämiin! :D Vaan eikös nämä niitä ruuhkavuosia olekin? Ja miten musta tuntuu ettei tämä vuosi 2012 ole edellistä vuotta paljoakaan rauhallisempi! :D Toivotaan terveyttä, rakkautta, iloisia asioita koko vuodelle!

Isompi tyttäreni saapuu tänään yöllä Virosta takaisin Suomeen! Huomenna näemme! Ihanaa, kova ikävä on jo ollutkin pientä matkalaista! Vaan nyt on palattava blogeilemasta takaisin arkeen! Mimosa on oppinut hienosti istumaan ja leikkimään leluilla. Kova lehtien lukijakin hän on. Mutta nyt taitaa äiti alkaa leikkimään vähän aktiivisemmin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)