maanantai 2. tammikuuta 2012

Tuliaisia ja pulkkailua!

Iisa palasi yöllä Virosta ja tänään sitten tuli tänne äidin luokse! Reissu oli ollut kiva kaikkinensa! Lisäksi saimme mukavia tuliaisiakin, suklaata, karamelliä ja pikkusiskolle oli ihana villainen liivi! Nyt pikkuinen on ollut koko päivän liivi päällä, suloinen kuin mikä! Iisa oli ostanut itselleen Pärnusta kolmet kengät! :D Varsinainen kenkäfriikki! Yhdet valkoiset, pienellä korolla olevat nahkakengät, toiset rusehtavasta nahasta olevat nahkasaappaat sekä yhdet skeittilenkkarit! :D No, nyt on popoja millä astella! Ja eivät olleet kuulema edes hinnalla pilattuja! Koko setti oli lähtenyt noin 30 eurolla.. Tehdäppä tuollaisia ostoksia täällä Suomessakin! Vasta ostin Iisalle häihin mustat pikkukengät (oliko ne 32 €) ja tietenkin hyvien juhlien jälkeen kengät oli ns. puhkitanssitut... :P

Me vietimme tänään ns. rokulipäivää, eli Iisa vietti kotipäivän koulupäivän sijaan. Sen verran myöhäiseksi meni kotiinpaluu ja nukkumaan käynti, että oli parempi antaa lapsen levätä niin pitkään nukuttaa! Kävimme ruokakaupassa ja ostimme samalla Mimosalle pulkan. Siinä pikkusisko saikin kyytiä. Aloin tehdä ruokaa ja sanoin Iisalle että tulkaahan sitten sisälle kun Mimosa alkaa näyttämään kyllästymisen merkkejä... No vähän ajan kuluttua menin katsomaan kun ei tyttöjä kuulunut.. Oven avautuessa Iisa kehoitti  minua olemaan hiljaa, etten herätä nukkuvaa siskoa... Että sellainen pulkka-ajelu pihassamme! Nostin kuitenkin Mimosan pulkasta ja syötiin vielä ennen kuin nukutin Mimmin päikkäreille.

Nyt olisi suuri hinku päästä jäälle luistelemaan, siis Iisalla... Taitaa olla vaan jäät vielä tekovaiheessa. No äkkiäkös tuo on tarkastettu. Hmm.. Jäätä kuulemma on, (röpelöistä!) ja sinne on kuulemma päästävä! Selevä!

Lukuintoni on ollut hieman hiljaisempaa viime aikoina. Joulukuussa sain hikisesti kolme kirjaa luetuksi! Mutta ehkäpä innostuin taas, kun luin pitkästä aikaa loistavan James Herriotin "Ystävistäni hellyydellä"! Kaipasin jotakin nopealukuista, hauskaa ja helppoa kirjaa! Ai että rakastan noita eläinlääkärin kertomuksia :) Edellisestä lukukerrasta on jo varmaan 10 vuotta ja vain osa kertomuksista tuntui nyt kaukaisesti tutulta. Täytyypä hakea Herriottia lisää! Eilen luin Alice Kuipers'in "terveisin äiti" - ja itkuunhan se kirja päättyi. Kirja kertoi syöpään sairastuneesta äidistä ja hänen tyttärensä jääkaappiviestittelynä kulkevasta tarinasta. Yksi kirja mulla on vielä odottamassa.. Kirja joka kertoo kuinka lapsen saa nukkumaan yöt. Hmm.. Siis mähän nukun mielestäni hyvin, vauva kainalossa. Ja sitten aina välillä - kun vauvaa hiukoo - hän käy hörppäämässä maitotilkan. Täytynee miettiä tällä kertaa tuota yösyötöstä vieroittamista ihan toisella tavalla kuin esikoisen kanssa. Hänhän kävi maitobaarilla viimeiseen asti. (Imetys loppui hänen ollessaan 2 v 4 kk!)

Jälkikirjoitus
Kävimme tosiaan siellä jääradalla "luistelemassa". Mimmi pulkassa ja Iisa luistimilla. Täytyy sanoa että yllättävän hyvin tyttäreni vetäisi muutaman kerran luistinradan päästä päähän. Kun oikeasti se oli ihan järkky röpelöä, ei todellakaan luistelukunnossa vielä. Mutta niinhän se on että kun jotakin oikein tekee mieli niin sitä onnistuu jos vaan niin päättää... Ja tällä kertaa näin oli neiti päättänyt! Luistelu päättyi siihen että jäädytysauto tuli radalle :) Mahtoi setä ihmetellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)