lauantai 14. tammikuuta 2012

Viikonlopun sekasortoa, kissajuttuja ja jäähyväiskirje!

Mulla on taas sama stressi (tavallaan). Se asuntomies ei vielä käynytkään koska oli sairas ja nyt on taas sen näköinen huusholli että ihmetyttää oikein. Mitä tapahtuu parissa päivässä, pyörremyrskykö täällä on käynyt? Kirjoitin että tavallaan, sillä just nyt tuntuu siltä että ihan sama miltä täällä näyttää, musta ei ole nyt laittamaan tikkua ristiin. Mieskin valittelee huonovointisuuttaan flunssan kourissa joten suuria apuja sieltäkään suunnalta ei liene tulossa. No, sovittiin että huomenna tehdään pikasiivous. Eli pienessä stressissä siivous sujuu sutjakkaasti!

Sain muutama päivä sitten sähköpostia jossa kyseltiin voisinko tulla kissojeni kanssa kissojen esittelynäyttelyihin ensi viikonloppuna? Mietin hetken ja päätin että voisimme isomman tyttäreni kanssa lähteä sinne edustamaan siperialaisia kera Nasun ja Doriksen! :) Tuleepahan kissat pestyä pitkästä aikaa, onneksi Iisa lupasi auttaa! Nyt tulee siis mainos kaikille Lappeenrannan suunnalla 22.1.2012 oleville, tervetuloa katsomaan eri rotuisia kissoja! Kissoista luvassa esittelyt ja kissojen agilityakin tarjolla! Linkistä selviää paikat ja aikataulut kiinnostuneille!
http://www.lappeenrannanuutiset.fi/tapahtumat/88537-rotukissojen-esittelynayttely-22112012
Tämä on nyt ensimmäinen kerta kun otan Iisan mukaan kissanäyttelyihin, vaikka monesti hän on mukaan halunnutkin. Esittelynäyttelyt ovat kestoltaan vain 6h joten eiköhän 7 vuotias jaksa sen ihan hyvin, kun mieluista tekemistä, eli kissojen esittelyä ja lupasin että Iisa saa osallistua Nasun kanssa kissojen agilityynkin! :) Viime kerralla Nasu oli kolmas ja sai palkinnonkin! (mukin, ruokaa ja hienon huiskan, ei siis mitään turhia lahjoja ollenkaan ;) )
Tässä Nasu ylittää ensimmäistä estettään!
Allekirjottanut "hieman nuhruinen" miehensä villapaidassa rv 28 tai jotain sinnepäin! :)

Kissojen agility etenee kissojen ehdolla. Aikaa radan suorittamiseen taisi olla 2 minuuttia. Kissaa voi huiskan tai makupalan kanssa houkutella ylittämään esteitä. Missään nimessä ei pakoteta esteiden ylitykseen! :) Iisa oli kotona harjoittanut Nasua esteiden ylitykseen joten "kisapaikalla" Nasu ymmärsi yllättävän hyvin mitä pitäisi tehdä! :D

Aloin tänään lukemaan Sofi Oksasen Puhdistusta. Vaikuttaa hyvältä ensimmäisen 50 sivun perusteella. (Jotenkin yllättävää olisi jollei, sillä sen verran pidetty kirjahan tuo on! Ja pidin myös Stalinin lehmistä.)

Käyn täällä myös sisäistä erokamppailua.Olen tullut yhdessä "suhteessa" tien päähän ja uusi tuttavuuskin olisi jo tarjolla. Kuinka osaan elää ilman kunnon vanhanajan simpukkamallista puhelintani? Kuinka siinä on rakkaaksi käynyt kalenteri, omat kolhunsa jotka muistuttavat minua eletystä elämästä, ne sadat tekstiviestit, kuvat joita ei saa mihinkään siirrettyä (jollei ilmeisesti osta jotakin piuhaa jonka olen ymmärrettävästi hävittänyt näiden vuosien aikana ja todennäköisesti tätä piuhaa ei enää edes ole myynnissäkään, missään...) Kaikki tässä ihanassa yksinkertaisessa puhelimessa oli kerran niin täydellistä! Mutta nyt ajat alkavat käymään vähiin. Viime päivinä en nimittäin ole enää kuullut puhelinparallani yhtään niin hyvin kuin aikaisemmin. Pelkään jopa että joku päivä se lopullisesti on mustana, tuo vanha ystäväni. Joten kai tässä on pakko kirjoittaa viimeiset jäähyväiset luotettavalle ystävälleni. Ja sitten toivottaa tervetulleeksi tuo uusi hohtava puhelin, joka ei edes näytä kunnon kännykälle. Mikälie malli, en ole jaksanut ottaa selvää. Pitäisi opetella kosketusnäytön käyttöön, minun vanhan ja itsepäisen raakin. Ehkä tässäkin puhelimessa on omat hyvät puolensa kunhan tässä nyt tutustutaan. Mutta tosiaan, jollei minusta nyt sitten aikoihin kuulu (siis puhelinyhteydessä - niille - joiden kanssa muutoinkin yhteyttä pidetään) minulla on todennäköisesti vaikeuksia uuden puhelimeni kanssa...  

2 kommenttia:

  1. Sain myös kosketusnäyttöpuhelimen mieheltäni toissa jouluna. Koin puyhelimen hankalaksi käyttää ja merkki oli samsung. Aina käyttänyt nokialaista :) Jäin puhelin lopulta kaappiin lojumaan ja otin vanhan rakkaan vaaleanpunaisen nokiani käyttöön :D Vuoden se ehti olla kaapissa odottamassa sitä hetkeä että Nokialainen sanoo lopullisesti itsensä irti! Vielä toimii ja annoin uuden lopulta vanhimmalle tyttärelleni :D Seuraava nokialainen on mummomalli näppäimistöllä ;)

    VastaaPoista
  2. Mä niin ymmärrän tuon mistä kirjoitit! Mun oma on sentään nokialainen, mutta silti näyttää epäilyttävältä! (Itseasiassa vuosi sitten sain mieheltäni toisenkin puhelimen, mutta.. mutta.. en saanut vaan sitä vaihdettua..) Mutta tosiaan nyt ei taida olla vaihtoehtoja kun tuo vanha on kohta käyttökelvoton! :/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)