perjantai 20. tammikuuta 2012

Kissaviikko!

Perjantai! Iisa oli tänään ensimmäistä päivää koulussa tällä viikolla. Eiköhän nyt sitten taudit ole vähäksi aikaa selätetty! Mieskin meni töihin, olipa outoa olla vauvan kanssa kahdestaan!

Mä käytin Bestiksen eilen verikokeissa ja nyt kissa on urosta tapaamassa! Jos kaikki menee hyvin, on meillä reilun parin kuukauden päästä kissavauvoja! :) Jännittävää!

Tänään pestiin Iisan kanssa Doris. Tai minä pesin ja Iisan kanssa kuivattiin föönillä. Huomenna olisi Nasun vuoro. Ja jossain vaiheessa Bestiskin pitäisi hakea kotiin. Sunnuntaina lähdetään Iisan sekä Nasun ja Doriksen kanssa sinne Lappeenrantaan kissojen esittelynäyttelyihin, joista jo mainitsinkin aikaisemmin.

Melkoisen kissamainen viikko tämä. Onneksi tänään sain hoideltua vähän muitakin juttuja! Tilasin nimittäin kiitoskortit viimein ja sitten hääkuvaksi meille mustavalkoisen kanvaasitaulun ja sitten toisen perinteisemmän, missä on lapset myös mukana. Sitten laitoin häämekkoni myyntiin ja siinähän ne oleellisemmat taisivat olla. Niin ja Puhdistuksenkin sain luettua, hyvä!! Ja soitin ystävälleni synttäripuhelun! Tän illan vois vaan lepäillä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)