torstai 5. tammikuuta 2012

Kissasuunnitelmia ja taloremppaa...

Jatketaanpa kissoista. Nyt mä olen nimittäin jo ihan mukana tuossa pentuesuunnittelussa. Kirjoitin sille yhdelle uroksen omistajalle ja sain kuin sainkin vihreää valoa sieltä. Tänään sitten menin jo tilaamaan Bestikselle ajan sydämen ultraäänitutkimukseen Lahteen 17.1.2012. Sitten sain vielä kaksi asiaa hoidetuksi jotka on jääneet "hieman" roikkumaan. Lähetin nimittäin edelliset ultraäänitutkimukset Siperiankissojen HCM-ultraus tietokantaan sekä lähetin kissojeni sukutaulut PawPeds tietokantaan. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. :) Jos tuo sydänultra siis kunnossa, sitten verikokeisiin ja sitten odotellaan kiimaa. Avot. Mä toivon että asiat etenevät nyt nopsahkosti. Tässä olisi nimittäin tälle vuodelle muutama muukin suunnitelma, joten toivotaan että pyörät lähtee pyörimään!

Istuimme tänään ylimääräisessä taloyhtiökokouksessa päättämässä tulevasta kattoremontista! Ensi kesänä olisi remontti edessä. Hieman ahdistaa joutua remontin pyörteeseen, taas. Vastahan tässä vaihdettiin ulko-ovet ja tehtiin putkiremontti... Mutta tehtävähän nuo on, ei siinä mikään auta. Sinänsä jossain vaiheessa täytyy alkaa katselemaan isompaa kotia, kun alkaa nuo neliöt käymään vähiin. Mutta kyllähän me vielä tänne mahdutaan, sopu sijaa antaa?

Viikonloppuna olisi tehtävä kunnon siivous. Kuusi heitettiin pihalle jo eilen.. Mutta tätä tavaraa, sitä riittää! Joko jo mainitsin että neliöt alkaa käymään vähiin?

2 kommenttia:

  1. Oli ihan pakko käydä etsimässä tietoa tuosta siperiankissasta kun on kuitenkin niin harvinainen rotu mulle :)
    Siis nehän on ihan mahtavia kissoja! Tuli ihan mieleen meidän entinen Osku <3 Oskusta nyt ei ollut tietoa minkärotuinen se oli, varmaan joku sekoitus :) Toivottavasti pennut tulevat tulevaisuudessa. Seuraisin mielelläni siitä sitten enemmän :)

    VastaaPoista
  2. :) Siperiankissa kasvattaa suosiotaan koko ajan! Mä ihastuin aikoinani Kissaliiton sivuilla surffatessani siperiankissan ihanan pyöreään ja nallemaiseen olemukseen! Kotioloissa nämä ovat mukavasti elämänmenossa mukana, mutta eivät liian aktiivisia ts. en jaksaisi jos kissoille pitäisi olla koko ajan keksimässä jotakin ohjelmaa etteivät pitkästyisi ;) ..niin ja vanhin tyttäreni on koulinut näistä hyvin lapsivarmoja! Kirjoittelen mielelläni kissoista tulevaisuudessakin, toivottavasti kovin moni ei pitkästy... No, mut tää on meidän elämää! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)