lauantai 28. marraskuuta 2015

Lumileikkejä ja arjen pyöritystä :)

Iineksen ensimmäinen pulkkailu ♥

Mimosa vetää Aatosta ja Iinestä pulkissaan :)

Etupihan "uudet" valot
Marraskuu vetelee loppuaan. Lumi tuli ja sitten se suli. Kerettiin kuitenkin pulkat ja wuuufit etsiä säilöstä esille ja laskea muutamat mäet omalla pihallamme. Jospa sitä lunta joku päivä saataisiin lisää... Pihalle on viritelty lisää valoja, tällä kertaa etupihan kuistille. Myös tähti on saatu ikkunaan ja olenpa vaihtanut parit verhotkin, lastenhuoneeseen ja toiseen keittiön ikkunaan. Sohvan päälle on tulleet jouluisemmat tyynynpäälliset, keittiönpöydälle on löytänyt tiensä kirpparilta eurolla ostettu liina ja sydäntarjotin. Aika punaista, aika joulusta. Ei ehkä nyt kovin jouluinen mieli vielä, mutta onhan tässä aikaa jouluun melkein kuukausi. Lasten joulukalenteri olisi täyttämistä vaille, sinne on ostettu kyllä suklaita ja ajattelin muutaman tehtävälapun laittaa sinne mukaan mm. kootkaa enkelikello, tehkää seimiasetelma valmiiksi, koristelkaa tänään joulukuusi jne. Vähän ajankohtaisia teemoja mukaellen. Meiltä löytyy myös partiolaisten joulukalenteri sekä korukalenteri. :) Ehkä hankin vielä joulukalenteriarvan, jos siitä sen vitosen saisi ;)

Viikonloput ovat kuluneet kutsuillessa, tänäänkin olin Kouvolassa ja huomennakin on parit kutsut. :) Joulukuussa tahti hiljenee suht nopeasti. Näitä joulupuuhia riittääkin aattoon asti. Perjantaina olisi tarkoitus kestitellä muutaman Iineksen vauvaryhmäläisen kanssa meillä pikkujouluja. Muutakin mukavaa on varmasti edessä. :) Arki pyörii omalla painollaan. Tällä viikolla meillä kävi muutama mamma leikkimässä ja syömässä viikolla, Juho oli yhden yön poissa kuvioista, minä lukupiireilin yhden illan (seuraava onkin vasta tammikuussa..) ja yhtenä iltana kävin ratsastamassa. Vilinää ja vilskettä! Tänään on Iisalla yökyläkaveri, minä kävin kutsujen päätteeksi parin tytön kanssa kummityttöni synttärijuhlilla ja kaikkea muutakin. 

Marraskuu sujui nopeasti, mukavasti. Ei tullut mustia hetkiä, eikä alakuloa. Ihanaa! Joulukuu tuo mieleen samantien hymyn! Joulukuu on iloinen kuukausi :) 
ps. Huomenna saa avata ensimmäisen luukun partiolaisten adventtikalenterista ;) muitten kalenterien kanssa täytyykin odottaa tiistaille asti! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)