perjantai 1. kesäkuuta 2012

Mimosamme yksivuotias, ratsastuskisoja sekä vintin tuomisia!

Toukokuun 31 päivä 2011 syntyi tämä ihana pikku nainen. <3 Kello oli 23:19 kun neiti (3400 g ja 49 cm) päätti tulla maailmaan! Koen hieman huonoa omaatuntoa että juuri näistä muuttoasioista johtuen 1v synttäreitä keretään juhlimaan vasta viikon päästä, mutta sitten juhlitaankin kunnolla! :) Mummolta Mimosa sai lahjan jo kuitenkin ihan oikeana syntymäpäivänään, Mymmelin äiti - mukin sekä Tutan bodymekon. :) Muutoin synttäri-iltaa kohden tytön posket alkoivat uhkaavasti punoittaa ja olemus muuttua itkuiseksi. Kuumemittari paljasti lämmön olevan 38,2 astetta. Voihan, toivotaan että on kyse ihan vaan kevätflunssasta. Isosiskokin oli alkuviikosta yhden päivän pois koulusta kun oli vähän lämpöä ja tukkoinen olo. Tässä kiva kuva lähi päiviltä, silloin kun oli vielä oikeasti lämmintä. (Silloinko sitä molemmat tytöt flunssankin saivat?? :/

*     *     *

Viime viikon sunnuntaina, juuri sinä päivänä kun saimme viedä uuteen kotiimme tavarat, oli myös Iisalla elämänsä ensimmäiset ratsastuskilpailut! Kilparatsuna oli Vanja jonka selässä oli rauhallista köpsytellä! Avustaja oli sallittu joten äiti kiersi radan myös mutta muutaman metrin päästä ponista. (Kun Iisa ei halunnut että talutetaan vaan menee itse, mutta kuitenkin äiti tukena!) Kuusi tehtävää/estettä oli edessä, pujottelu, puomien ylitys, muutama kavaletti, puomien välistä ratsastus ja tietenkin lähtö- ja maalilinjan ylitys ja alkuun tietysti tervehdys! (Mun oli ihan tarkastettava että muistin oikein tuon estetervehdyksen ;)) 

Tässä ratsukko verryttelemään lähdössä!

Ja keventäen kohti puomeja...
...ja esteistunnassa yli! 

Tuloksena kolmas sija! Luokassa oli kolme osallistujaa, jotka kaikki onnistuivat saamaan puhtaan radan. Aika oli tällä kertaa rauhallisin, :)  Joten hienosti meni, äiti on kovin ylpeä tyttärensä suorituksesta! 

Sitten mä kävin tänään torilta hakemassa tuon pelargonian (mun lempikukkani), nuo toiset neljä oli Tokmannilta hankittuja päivä aikaisemmin. Kiipesin myös vanhempieni vintille (äiti tosin yritti saada mua toisiin ajatuksiin, muka raskaudentilaani vedoten??) ja korjasin sielä talteen muutaman suloisen jutun. Palapelin lapsuudestani, äitini vanhan leipomisessun, keltaisen - myös äitini virkkaaman - liinan, vihreän tyynyn, joka myös äitini tekemä ja Lyyli-mummoni peruja olevan tarjoiluastian. Täytyy katsoa tuleeko tuosta vihreästä tyynystä enää kenellekään mitään iloa kunhan kuivaa pesun jäljiltä. (On vaan niin herkullisen värinen!)

Mun retrointoilu heräsi henkiin muutaman vuoden liian myöhään. Haikeudella kysyin tänään äidiltäni, sattuisiko se mun huoneen vanha keltainen lampunvarjo olla vielä tallella. Ei kuulema, kierrätyskeskukseen tai johonkin olivat laittaneet... Näin vähän olin asennoitunutkin... Mennyt mikä mennyt. Harmi, olisi käynyt niin tuohon tulevaan lastenhuoneeseen. (Ja saahan niitä retrolamppuja ostettua KALLIILLA jostakin...)

Olisi paljon muutakin kuvattavaa... Kirppislöytöjä ja muitakin. Jospa tässä joku päivä taas kerkeisi kuvailemaan. 

Mua myös odottaa pari mukavaa kyselyäkin. :) Kirjoitan ne mahdollisimman nopeasti! 

3 kommenttia:

 1. Suloiset onnittelut ihanalle Mimosalle sekä ponityttö-Iisalle! Tsemppiä muuttohulinoihin. Toivotaan aurinkoa.:) -L

  VastaaPoista
 2. Ja vielä, tuli melkein liikuttunut olo noista kisakuvista. Mihin, oi mihin, on mennyt kaksikymmentä vuotta?:´) -L

  VastaaPoista
 3. Kiitokset molempien tyttöjen puolesta! :) Ja tietysti omastakin :)

  Niin se vaan tosiaan aika kiitää! Lapsena kesäloma kesti tosi pitkään ja nyt sama aika hujahtaa hetkessä. Täytyy yrittää vaan pysyä mukana!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)