torstai 2. helmikuuta 2012

Pakkanen pitää sisällä!

Pakkanen pistää parastaan. Me ollaan pysytty tänään sisätiloissa, mitä nyt kävin postilaatikolla. Perhekerhokin oli peruttu, varmaankin kovan pakkasen takia. Tehtiin sitten Mimmin kanssa pullataikina ja siitä korvapuusteja. Saatiin onneksi vieraitakin, ystäväni kävi päivällä ja vanhempani illalla. Juho oli koko päivän töissä ja Iisa isällään. Menihän se päivä näinkin, mutta kieltämättä nyt on pikkuisen höperö olo.

Eilen käytiin Mimmin kanssa läpi vauvan vaatteita. Osa kirpparille, osa säästöön odottamaan pikkusiskoa tai veljeä. Veljeä odottaisikin hyvin tyttömäinen valikoima vaatteita... :) Kyllähän noita on! Mutta toki tarvitaanhan niitä! Pikkuiset kun kasvavat vinhaa vauhtia. En täällä vielä sanonutkaan että Mimmillä on jo 5 hammasta suussa! :D Oliko se nyt viime viikolla kun huomasin että tännehän on tupsahtanut kerrasta 3 uutta hammasta, kylläpä vauhtia piisaa!

Bestis voi ilmeisen hyvin sulhasensa luona. Meininki on ollut aktiivista ja uroksen omistaja kirjoittikin että jo on kumma jollei ala pentuja kuulumaan näiden treffien jälkeen! :D Kuulostaa siis oikein hyvältä! Pakkaset paukkuu ja lempi leiskuaa! Lauantain hakureissu jo vähän "ahdistaa". Just nyt sitä tuntee itsensä ihan tooosi tooosi väsyneeksi eikä jaksais lähteä ajelemaan 130km, vaikka eihän se edes ole kovin pitkä matka! Mutta ei sitä kissaakaan voi sinne jättää... No, ehkä mä tunnen itseni taas lauantaina energiseksi ja matka sujuu kuin itsestään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)