tiistai 14. helmikuuta 2012

Väsymystä ystävänpäivänä!

Aamupäiväväsymys. Joka ikinen päivä ollut jo jonkin aikaa. Ihmekkös tuo kun illalla taas ei meinaa unen päästä saada kiinni. Vauvan kanssa olen tuossa parit päikkäritkin jo käynyt lepäilemässä. Iltaa kohden sitten piristyn. Hb on hyvä yli 140. Se ei siis ainakaan ole väsymyksen taustalla. Tosin just muistin eilen hankkimani raskausvitamiinit ja omegat ja valmiiksi kotoa jo aikaisemminkin löytyneet kalkki+D-vitamiiniyhdistelmät ja huitaisin niitä kourallisen suuhuni. Niistähän se on ollut varmasti kiinni. Liian vähän aivoille hyviä rasvahappoja ja vitamiineja. Kai sitä joutuu elimistö koville kun imettää ja on raskaana samaan aikaan. Parin viikon päästä minussa on varmasti tapahtunut ihmeitä kun nyt vitamiini-ja rasvahappovajeet saadaan korjattua!

Mimosalla on tänään 8kk lääkärineuvola. Paljonhan lie tyttö kasvanut sitten viime mittausten. Neuvolan jälkeen me syödään ja lähdetään pian kohti Mikkeliä ystäväni tyttären 6 v synttäreitä juhlimaan heidän uuteen kotiinsa! Ja eiköhän sitä samalla ystävänpäivänkahvitkin juoda! Mies on töissä päivän ja illallakin menoa. Nähdään sitten varmaan nukkumaan käydessä. Katsoinkin tuota meidän perhekalenteria ja totesin tämän viikon olevan puolisoni osalta hyvinkin kiireinen. Ainoastaan keskiviikkona näytti ettei mitään ihmeitä olisi ja sitten sunnuntai! Ohhoh! :) Tämäpä kummallista!

*    *    *

Kävimme sunnuntaina katsomassa mahdollista uutta kotiamme! Pidimme kovasti näkemästämme! :) Toivotaan että asiat etenevät sen suhteen suotuisasti!

*    *    *

Eilen aamulla luin yhden artikkelin ja mulla syttyi hetken päästä lamppu päässäni!
Narsisti - sehän se ihminen onkin!
En tiedä helpottiko tieto, mutta jatkossa tiedän etten enää halua olla missään tekemissä
tämän ihmisen kanssa. Tiedänhän ainakin ettei tilanteeseen hänen osapuoleltaan ole tulossa muutosta, joten oman terveyden kannalta kannattaa tehdä isojakin ratkaisuja tarpeen vaatiessa.

*    *    *

Hyvää ystävänpäivää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)