tiistai 21. heinäkuuta 2015

Päivitystä lastenhuoneeseen


Pikkuruinen lastenhuoneemme sai pientä faceliftausta heinäkuun alussa. Lastenhuone on tosiaan neliöiltään aika pieni, etenkin kun kyseinen kamari on tarkoitettu kolmen lapsen käyttöön. Juho on uhkaillut jo pitkään raivaavansa lastenhuoneesta pois "kaiken ylimääräisen"... Tai vievänsä osan leluista vähintää jätesäkeissä varastoon odottamaan että ne joskus vaihdettaisiin toisiin leluihin... Emme ole tästä oikein päässeet yhteisymmärrykseen. Minusta kun leluja ei sinänsä edes ole kovin paljon, kun kyseessä on kuitenkin tyttöjen ja poikien leluja. Sekä vielä leluja jotka soveltuvat alle 1 vuotiaalle, kolmivuotiaalle sekä neljävuotiaalle... Osa leluista on löytänyt paikkansa jo heti alunperin olohuoneesta, siellä siis legot ja Brion junarata, usein myös PetShop-leikit leikitään olohuoneen takan edessä olevalla tasolla. Toki vauvan pehmolelut löytyvät myös olohuneesta. Aatoksen iso vihreä auto majailee myös muissa tiloissa ja nukenvaunutkin ovat jossain. Että onhan niitä ripoteltu. 

Mutta tosiaan tähän huoneeseen! Kesäkuussa Ikeassa käydessämme, ostimme Kallax hyllykön (69e) ja tilasin H&M:ltä siihen hyvin sopivia laatikkoja. (4,95e/kpl). Luulisi, että kun tulee uusi huonekalu jo muutenkin pieneen huoneeseen, niin tilantuntu vähenee entisestään... Mutta toisin näytti käyvän! Uuden hyllykön tultua (ja lelujen upottua laatikkoihin), huone näyttää nyt paljon tilavammalta kuin aiemmin. Myös Juhon valitus lelujen paljoudesta on kummasti laantunut. ;)


Keltaisen maton löysin kympillä jostain poistomyynnistä. Kävi hyvin tähän huoneeseen!
Aatoksen vaatekaappi pääsi tälle toiselle seinälle ja tuo Iineksen leluhylly vaihtoi myös paikkaa. Ikeasta löytyi hyllynkannattimet ja hyllylevy paikallisesta liikkeestä.


H&M:ltä tilasin figuureille oman "talon" (19,90e). 


Raatin mummolan vintiltä löytyi ihana keltaisen turkoosi kukka-amppeli, jonne kävin ostamassa viherkasvin (7e) huoneilmaa puhdistamaan.


Lasten SkipHop-reput järjestyksessä :)


Tässä on toimintaseinää kerrakseen... 


Pehmoleluhylly, ei tosin kaikki mahtuneet tähänkään..


Mä olen tehnyt tuon pienen hyllyn ala-asteella. Kiva, että on säilynyt! :)


Punaisesta laatikosta löytyy palapelit, pienet kirjat sekä paperia, värityskirjat sekä värikynät.


Mimosan vaatekaappi on kokenut myös rajun tyhjennyksen kirppiskauppojen myötä.


Tulevaisuudessa lastenhuoneeseen on tulossa bambi-ristipistotaulu, kunhan sen saan ensin valmiiksi. Myös maalausasia pyörii mielessäni... Mutta katsotaan! :) 

Mitäs pidit? Minä tykkään! (Ja oikeasti, lastenhuone on pysynyt nyt huomattavasti paljon paremmassa järjestyksessä, mikä oli tarkoitus.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)