torstai 18. helmikuuta 2016

Silverjunglen omat suosikit SS16♥

Viime viikolla starttasi Silverjunglen kevätkausi ja en malta millään olla tekemättä aiheesta pientä juttua. :) Mulla alkoi samalla toinen kauteni kotimyyjänä ja tammikuun "loman" jälkeen työnteko on taas niin innostavaa ja kivaa kuin vaan voi olla! 

Naistenvaatteita on tällä kaudella taasen vähän enemmän kuin aiemmin. Suosio on ollut nousujohteista. Kohtuuhintaisille ja ennen kaikkea hyvälaatuisille naistenvaatteille tuntuu olevan kysyntää. ;) Uudessa mallistossa on paljon raitaa, keltaista, mustaa, valkoista, kukkia, korallia, harmaata myös ripaus pinkkiä. Henkilokohtaisesti minuun on uponnut tällä kaudella tuo keltainen, aivan ihana sävy! Kirkas ja raikas! :)


 Keväällä 2015 oli myynnissä tuo vasemmanpuoleinen setti ja tänä keväänä tuo kukallinen kellohame on taas myynnissä. Minä ehdin jo aiemmin hankkimaan tuon setin, joten se on varmasti ensikesänäkin ylläni. Ensimmäisenä kotimyyjäkautenani kiertelin alkuun tuo setti päälläni kotikutsuja, moni varmasti muistaa? :)

Tällä kaudella tuo oikeanpuoleisen kuvan asusteet ovat tilauslistassani seuraavaksi. Eka tilauksesta ne jäi pois, jostain ihmeellisestä ajatuskatkosta! :)Tämä harmaa/valkoinen raita on myös hullannut minut! 
Tilasin itselleni tätä raitaa maksihameena, halternecktoppina ja Silverjungle oli muistanut meitä kotimyyjiään tuolla pipolla sekä työvaatteeksikin valitsin tuon ihanan trikooneuletakin.Vasemmassa kuvassa oleva kelta/valkoraitainen toppi oli myös heti laitettava tilaukseen (ettei vaan pääse loppumaan!!) Tilasin myös tuon oikeassa kuvassa olevan mustan tähtijakun työkäyttöön.


Tämäkin asukokonaisuus löytyy kaapistani. Tällä kaudella uutta oli tuo kuvioneulehame, joka on 100% puuvillaa. Todella pehmoinen päällä ja kaunis.


Ja tämä neuletakki oli myös ehdottomasti tilauslistallani. Neuletakki on 100% puuvillaa lämpöinen ja miellyttävä päällä. 


Tämä maksimekko jäi vielä tilaamatta, mutta on myös listalla odottelemassa. Varmasti ihana tulevana kesänä!

Näitä ihanuuksia mä siis myyn kotikutsuilla ja kotimyyjiltä saa aina joka kuukausi alennusta ostoksista. Esimerkiksi helmikuussa -10% koko malliston vaatteita. Tilauksen voi myös jättää kotimyyjälle jolloin kotimyyjä saa siitä vähän provisiota ja asiakas hyötyy alennuksen muodossa, eli molemmat voittaa. :)  Koko malliston näkee osoitteessa www.silverjungle.fi ja mun omaan Facebookin ryhmään saa liittyä toki, josta saa seurattua kuukauden etuja ym. välillä arvontaakin ym.: Silverjungle - Anne Järvenpää

Ja toki myös lapsille löytyy kaikkea ihanaa. Niistä voisin tehdä seuraavan blogipostauksen. :)

kuvat: Silverjungle www.silverjungle.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)