maanantai 25. tammikuuta 2016

Ulkoilua, jee! :)

Meidän lähilatu ;) muutaman sadan metrin päässä kotiovelta aukeaa kilometrien pituiset hiihtoladut jäällä, myös retkiluistelu onnistuu... :)

Kaksikymmentä paukkupakkaspäivää on selätetty viimein. Huh! :D Viikonloppuna päästiin vihdoin touhuamaan perheen kera perinteisiä talvilajeja, sillä viikonlopun aikana pilkittiin, laskettiin pulkalla, retkiluisteltiin, hiihdettiin ja luisteltiin! Ei toki kaikki kaikkia, vaan jokainen jotain. Mukavalta tuntui. :) Minä metsästin Mimosalle ja Aatokselle hiihtovehkeitä ja yhdet 100 cm tai 110 cm sukset vielä uupuisi. Peukut fb-kirppiksille. :) Toivotaan, että viikonloppuna alkaneet säät nyt suosisivat mahdollisimman pitkälle, eikä liian lauhat kelit pilaisi talvilajien harrastamista.

Iines on jatkanut edelleen noin neljän tunnin mittaisia ulkopäikkäreitä. ♥ Joulukuun puolesta välistä alkaen minä olen ollut "lomalla" kotimyyntihommista, mutta nyt olen alkanut virittäytymään jo vähän tulevaan Silverjunglen kevätkauteen. Kauden aloitusta (10.2) ennen meillä on 4.2. Kick off -päivä, jossa näemme uuden malliston... Jännittävää! Iines pääsee mukaani Hyvinkäälle, Mimosa ja Aatos jäävät isälleni hoitoon. Nyt on siis hyvä aika ottaa minuun yhteyttä, jos haluat järjestää omat Silverjungle-kutsusi, kaikkea ihanaa tulee varmasti olemaan myös tällä kaudella! ;) 

Tänään on Aatoksen liikkaripäivä, ohjelmassa on ulkoliikuntaa luvassa ja sähköpostiin oli tullut viestiä, että liukurin voi ottaa mukaan! Pääsen siis poikani kanssa laskemaan mäkeä, sillä aikaa kun pappa on Mimosan ja Iineksen kanssa. Kivoja, yhteisiä hetkiä, vaikka tosin ryhmässä mutta siitä huolimatta. Mimosalla ja Aatoksella on nyt molemmilla vaihe, etteivät jäisi yksin harrastuksensa pariin, joten liikkaria ja Mimosan kissankello-jumppaa on nyt harrastettu vanhemman kanssa. Eilen minulla oli kutimet mukana ja mukavasti kirjoneulesukka eteni jumpan aikana. Kaitpa tuo jossain vaiheessa ohi menee. Mimosa onneksi löysi uuden ystävän kerhosta, joten hän jopa oikein odottaa nyt kerhoon pääsyä, toisin kuin koko viime syksyn... Ei olisi halunnut koko kerhoon lainkaan. :/ Silloin Aatos oli reipas poika, mutta nyt taasen Aatos jää vähän reppanana kerhoilemaan... Onneksi perhekerhossa viihtyvät kuitenkin kaikki! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)