tiistai 12. tammikuuta 2016

Inbody-mittaus ja pullanleipomista ;)

Tammikuun 12 ensimmäistä päivää ovat tosiaankin olleet aktiivisempia kuin aikoihin. ;) Voinen todeta, että myös perjantaina tehty InBody720-mittaus kannustaa kummasti jatkamaan tätä liikkumisen riemua... Muuten lukemani olivat ihan kunnossa, mutta rasvaprosentti oli 28,8% !:D Sain työmaakseni muuttaa läskiäni lihakseksi, ja sitä tässä nyt yritetään. Viime syksynä aloitettu ratsastus auttaa varmasti asiaan, mutta koska sitä tapahtuu vain kerran viikossa (max.), niin pakko lisätä muutakin liikuntaa. Aktiivisuusrannekkeen avustuksella olen alkanut nyt käymään välillä lenkillä  saadakseni aktiivisuusprosentit täyteen ja tiistaille katsoin body-jumppa tuntia, jos siinä alkaisi käymään. Mittauksen tekijä suositteli kuntosaliharjoittelua ensisijaisesti, mutta totta puhuakseni, se vaan tuntuu niin tylsältä. Joskus (vuosia sitten) olen salilla käynyt treenaamassa, mutta sain siellä itseni vain kipeäksi. Niskat juntturissa ja sitä rataa... Joten päätin, ainakin nyt alkuun, kehitellä kaikkea muuta lihaskunnon nostattamiseksi kuin tuon kuntosalitreenin. Liikkumistason "uskalsin" kolmen viikon aktivoinnin jälkeen nostaa tasolle 2. :)

Tällä hetkellä sataa lunta. Nyt on alkanut se lumisade ja tuiske, mitä tässä on odotettu. Viima on kyllä melkoinen "katselee sisältä lämpimästä pihalle". Aamupäivästä kävimme lasten kanssa pihalla leikkipuistossa ja järvenjäälläkin tehtiin tsekkaus. Nyt on talvi. Eilen tehtiin lasten (Mimosa ja Aatos) kanssa korvapuusteja. Iines nukkui pihalla unet, nelisen tuntia taasen. Viime kerralla kirjoittaessani oli se onneton sisäunipäivä hänellä ja sen jälkeen puin tytön reilusti ja vein ulos nukkumaan, vaikka oli pakkasta -24. Huomasin, että seuraavana päivänä Iines vaikutti jopa hyvin tyytyväiseltä, kun huomasi, että alan pukemaan hänelle toppavaatteita päälle, ja hän pääsee ulos nukkumaan. 


Viime viikonloppuna kävimme vierailemassa Hollolassa. Ensin ystäväperheen luona ja sitten tätini luona illemmalla. Koko päivä meni reissutessa, mutta olipas mukavaa. :) Sunnuntaina heitettiin kuusenkarahka, joka tiputti lähes kaikki neulasensa lopulta maahan... ulos ja siltä osin päätettiin joulunvietto. Tonttuverhot ovat vielä paikallaan, mutta joka päivä jotakin joulua lähtee pois. Ehkä Nuuttina sitten ne kaikki loputkin? Nyt hetki toisen joulukalenterivillasukan kanssa. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)