maanantai 31. maaliskuuta 2014

Texmexiä sunnuntain mielihalujen kunniaksi! ;)


Muchos Nachos con chicken -herkkua :)


Mulla on ollut monesti mielessä, että täytyisi tehdä Amarillossa lähes joka ikisellä kerralla nauttimaani muchos nachos con chickeniä. Kiitos raskaushormoonien - tuli tämä herkku viimeinkin - himon yllättäessa tehtyä! :) Ensin ajattelin tehdä koko herkun vuokaan, mutta hetken mietittyäni minkälaisesta kanssasyöjistä perheeni koostuu, päätin laittaa kaiken tarjolle omissa kupeissaan. Maistuu sitten jokaiselle jotakin. ;)

Nachos muchos con chicken
Pussi Rainbow tortillachipsejä
noin 800g hunajamarinoituja kanasuikaleita paistettuna
1 prk ranskankermaa
1 prk jalapenoja
1 prk tacokastiketta (mild)
1 prk cheddar cheese style dippiä
1 prk ananasta
pari tomaattia pilkottuina
1 iso paprika pilkottuna

Oli tosi hyvää ja sen verran riittävästi, että pääsin vielä tänään kertaalleen herkuttelemaan kokoamallani annoksella! Lapsillekin maistui, ei toki tulisimmat jutut mutta masut täyttyivät jokaisella! :)

Aiemmat raskauteen liittyvät mieliteot ovat olleet aika terveellisiä. Mm. uusin omenasuosikkini Pink Lady, joita eilenkin tuli kerättyä pussillinen kaupasta mukaan. Se on siis todella ihana omena: herkullinen, makea, hapokas, mehukas, aivan täydellinen! ♥ :) Myös tomaatit maistuvat lähes päivittäin. Alkuraskaudesta meni "jokunen kilo" paprikoita... Höttöhiilihydraatit eivät niinkään maistu, tai tuovat lähinnä huonon olon. Lisäksi kahdessa viimeisimmässä raskaudessa pahoinvointiin auttanut "syön koko ajan ja pidän itseni ähkyssä ettei pahaa oloa tule", ei tällä kertaa toimi. Mitä enemmän syö, sen huonompi olo varmasti tulee. Toiveissa olisikin, ettei tällä kertaa ihan täyttyisi se 20 raskauskiloa, mutta jo kerrytetyt viisi kiloa (!!) tosin ennakoivat jotain muuta... :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)