tiistai 1. huhtikuuta 2014

1.4. ja muutama muisto


Kymmenen vuotta sitten, aprillipäivänä 1.4.2004 oli esikoiseni laskettu aika. Ei saapunut hän vielä aprillipäivänä, vaan 8 päivää myöhemmin, pitkänäperjantaina. :) Mulla on siis yksi pääsiäisvauva, joka varmasti on syventänyt suhdettani pääsiäiseen aika paljon. ♥ Ensi viikolla juhlimme Iisan 10 vuotissynttäreitä.

Toissa viikolla ystäväni oli hoitamassa pari tuntia pikkuisia kun kävimme Juhon kanssa Mikkelissä np-ultrassa. Suski ja lapset olivat keränneet metsästä maljakollisen mustikan varpuja, jotka ovat nyt alkaneet "kukkia" oikein urakalla! Ihanan keväisiä! Tänään tai huomenna olisi suunnitelmissa laittaa ohrat kasvamaan Mimosan ja minun perhekerhossa askartelemaan kissaan. Tällä kertaa ei jää viime tippaan! ;) 

Tuon kuvassa olevan pöytäliinan ostin kesällä 2012 äidilleni. Äiti pyysi minua ostamaan jonkun kesäisen liinan kirpparilta heidän takapihan terassille, jos vain tulee vastaan. No, tuo sitten löytyi kissakirpparilta. Tosin sitä kesää ei koskaan tullut, että äiti olisi enää päässyt tuota liinaa takapihallaan ihastelemaan... Tuo liina kuitenkin muistuttaa minua hänestä kovasti. Kun äiti oli leikattu ja menimme häntä ensimmäistä kertaa tapaamaan teho-osastolle, oli tuo liina jotain kongreettista täältä "kotielämästä" ja jotakin positiivista mistä hänelle kertoa... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)