keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Pääsiäishartaudessa käynti..

Doris maistelemassa ohraa! :)

Tänään kävimme perhekerhon porukan kanssa seurakuntakeskuksessa pääsiäishartaudessa. Lapset jaksoivat yllättävän hyvin istua sylissä ja vieläpä suht hiljaa koko hartauden ajan. Sali oli lavastettu pääsiäisajanteemoin, joten papin liikehdintää oli siinä helppo seurata, muutama virsikin laulettiin. Ystäväni oli mukana. Hartauden jälkeen jatkettiin rattailla matkaa kahvilaan, jossa juotiin pillimehut ja kahvit/teet sekä syötiin herkut. Matkalla käytiin myös tsekkaamassa Mimosan tuleva syntymäpäivälahja, potkupyörä "Joponen". Valkopohjainen, jossa oranssilla kirjoitukset. :) Mukavaa vielä, kun samalla saa paikallista yritystä kannattaa! Joposella oli hintaa 109e. Menee sitten seuraavana vuonna varmasti jo Aatoksenkin alla.. :)
Reissulla käytiin myös kirpparilla ja hups! kuinkas ollakaan Mimosa ja Aatos saivat rattaansa kaadettua, niin että Aatos löi pienen nenänsä lattiaan. Ihme, ettei verta tullut, mutta kipua sitten senkin edestä. Vielä kotona Aatos itki nenäänsä, ennen kuin nukahti äidin kainaloon päiväunille... :( 

Meidän harmillisesta kärryttelyn päättymisestä huolimatta, ulkona on vallan mahtava sää! Ihana aurinko paistaa ja lämmittääkin samalla! Ihan kuin se olis joku päivä lähdettävä tuonne pihalle vähän touhuamaan... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)