sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Lankalauantaina Raatin mummolassa.. ♥


Sinivuokko oli jo aukaissut ensimmäiset kukkasensa.


Mimosan hartain toive täyttyi viimein! Neiti oli koko parikymmentä minuuttia kestävän automatkan verran höpöttänyt koko ajan, kuinka hän haluaisi taluttaa Raatilla Pipsa-koiraa. "Isi voi kysyä Lauralta luvan, että minä saan taluttaa Pipsa-koiraa. Voihan Pipsaa taluttaa ilman hanskoja? Sitten Raatilla kysytään jne..." Siis KOKO matkan ajan samaa litaniaa... :D Itse asiassa tämä samainen mantra kuultiin jo edellisenä iltana, mutta tuolloin Pipsan talutus -haave jäi vielä toteutumatta! Hassua, mutta totta. En ole muistaakseni aikaisemmin kävellyt mummolan tällä tiellä suota pidemmälle. Siellähän se mummola törröttää metsän takana. Kiva kävelylenkki saatiin Juhon ja lasten kanssa.Mimosa ja Aatos :)

Mimosalle ostettiin tällä viikolla oma potkupyörä, Joponen. Se on ollutkin oikein oiva ostos. Tyttö on pyöräillyt sen kanssa monen monta reissua! Ja joka paikkaan se on otettava mukaan. ;) Onneksi pyörä on kevyt ja mahtuu mukavasti auton kyytiin.

2 kommenttia:

  1. Hei, makea pyörä! Ja niiiin tuttua tuo "levyn päälle jääminen": me ajettiin viime viikonloppuna mummolaan ja lähdettäessä huomattiin, että auton ikkunassa oli linnunkakka. Tätä sitten kaksivuotias päivitteli koko automatkan,ja seuraavan 45 minuutin aikana käytiin moneen kertaan läpi, mitä oli tapahtunut, mistä lintu oli tullut, mikä lintu se oli jne.jne.

    VastaaPoista
  2. :D Ihanaa kuulla, että myös muilla jää levy päälle! Monesti olen päivitellyt mielessäni ja ääneenkin, että isältään on tuon piirteen perinyt. Juhokaan ei ihan noin puhelias ole sentään!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)