maanantai 14. huhtikuuta 2014

10 v juhlat ja palmusunnuntain viettoa!

Iisan 10 v. kakku :)
Tiimarin loppuunmyynnistä löytyi aikoinaan kivat muffinssikynttilät! :)

Täyden kympin tyttö! ♥

Synttäripöydän tarjoamiset: täytetyt sämpylät, marenkeja, Daim-kakku, juustosarvet ja täytekakku, jossa sisällä mansikkasosetta ja banaania, päällä persikoita ja kermavaahtoa.


Meillä vietettiin viikonloppuna esikoisen 10 v synttäreitä sukulaisten ja ystävien kesken. :) Torstaista lauantaihin illat kuluivat aika pitkälti leipomuksien tekoon allekirjoittaneelta. Torstaina tein marengit, sämpylät ja kääretorttupohjat kakkua varten, perjantaina Daim-kakun ja lauantaina juustosarvet. Toki täysin myös sämpylät, täytekakun ja koristelin myös sen. Siinähän sitä. Juho hoiti lauantai-aamuna siivoukset ja sitä ennen lasten viennit papan hoiviin. Ja kuinka ollakaan, taas meinasi tulla kiire ja paniikki, mutta hyvin kerettiin kuitenkin koko päivän juhlimaan! :) Kiitos vaan kaikille juhliin osallistuneille! ♥


Juhlien jälkeen ilta jatkui vielä yökyläkaverin merkeissä ja aamulla virpomisvalmistelujen parissa. Iisa lähti kaverinsa kanssa ensin omalle virpomislenkilleen ja sen jälkeen lähdimme vielä pikkuisten kanssa käymään mummoilla ym. autokyydillä. Tosin siinä vaiheessa kun isot tytöt lähtivät virpomaan, innostui Juho virpomisvitsojen teosta ja suureksi yllätyksekseni kaivoi askarteluvälineet esille. :D Askarteluintoa riitti peräti kahteen vitsaan... Ilmeisesti yhteen molemmille lapsille? 

Pikkunoita ja pupu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)