tiistai 8. huhtikuuta 2014

Kevättä ja pääsiäistä kohden..

Aurinko paistaa ihanan puhtaiden ikkunoiden läpi! Meillä kävi tänään isäni pyörähtämässä uuden Kärcherinsä kanssa ja pesi olohuoneen sekä keittiön ikkunat. Niitähän on viisi kappaletta ja kaikki kolminkertaisia ja tuo uloin ruutu koostuu yhdeksästä pienestä ruudusta jotka toki -85 luvun tyyliin tehty näppärästi niin että puusäleiköt ovat molemmilla puolilla... Makuuhuoneen ikkunat jäivät vielä pesuitta, mutta ne ei onneksi niin edes häiritse, vaikka kakkaiset ovatkin. Pesen kun kerkeän.. ;) Edellisessä kodissa oli isot ikkunat, mutta kaksinkertaisella lasilla vain. Iso työmaa niissäkin oli silloin, mutta näin jälkeen päin valitsisin ehdottomasti ne kaksinkertaiset, kuin nämä nykyiset...

Perhekerhossa askarreltiin virpomisvitsa. Piipunrassi-kissa oli ihana uusi juttu toteutettavaksi! Kissan kaulaan vähän liimaa ja hyvin pysyy kiinni piipunrassilla. :)

Kevät on ja kohta pääsiäinen... Liekkö kevät/pääsiäisväsymystä vai mitä? Mutta kun ei millään jaksaisi sisustaa... Melkein jo ahdistaa, kun monissa blogeissa on jo viikkoja sitten pääsiäinen alkanut näkymään ja täällä ei juuri mitään vielä! No, sen verran ole saanut laitettua, että yhdet narsissit on laitettu ruokapöydälle kippoon ja perhekerhossa askarrellussa kissassa kasvavat kovaa kyytiä ohrat. Niin ja ystäväni keräsi meille viime viikolla nipun pajunkissoja. Ja yksi pajunkissa jopa koristeltiin eilen perhekerhossa. Mutta kun... Se fiilis vielä puuttuu! Mulla on oikein pääsiäislaatikko, jonka askartelin viime vuonna. Sinne on säilötty kaikki puput, tiput, joku pääsiäisaiheinen seinävaatekin, on höyhenet, munat sun muut asiaan liittyvät.. Keittiöön olisi kelta-valkoinen kappakin, joka sopisi hyvin näin pääsiäiseksi laittaa.. No, ehkäpä tämä pohdiskelu saa jotakin pääkopassa aikaiseksi ja huomenna jo puhkun intoa laittaa pääsiäinen vauhdilla esille? Löytyisiköhän mummolasta - pääsiäiskoristeista - se yksi pieni noita, joka lentää koivunoksalla ja jonka äiti on askarrellut? Se sopisikin oikein kivasti tuohon keittiön ikkunalle lentelemään! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)