sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Lyhyempi ja vaaleampi tukka

Nää kovasti muodissa olevat selfiet ovat tuntuneet itsestä jo pitkän aikaa erittäin epämiellyttäviltä. Siis nimenomaan ne itseni ottamat kuvat, toisten kuvat on ihan jees. Tietenkään sitä ei halua antaa kovin huonon näköistä kuvaa itsestään julki, vaikka totuus olisi juuri sillä hetkellä juuri sitä. Ainakin allekirjoittaneella. Hmm... Mutta toisaalta jos miettii, että ei ole käynyt parturissa sitten viime heinäkuun, eli yhdeksään kuukauteen ja viimeisin hiusten värjääminen on tapahtunut häiden alla 12/2011... Niin tulos on luonnonkaunis tai ehkäpä vaan juuri se riutuneen näköinen monenlapsenäiti  joka nyt ei ole jaksanut juuri panostaa ulkonäköönsä. Toki säästäähän siinä rahaa, jota kodinhoitotuella eläessä ei juuri ylimääräistä ole. Ja myös se lisää asian positiivisia puolia, ettei ole hiustenvärjäyksellä tai hiusmuotoilutuotteita käyttämällä juuri mahassa kasvavaa lastaan/imetettävää tenavaa joutunut kuormittamaan. Ja vielä se, että sen parturiajan sopiminen on ollut ehkä vielä kaikkein haastavinta. Kysellä milloin sopii parturille, milloin saa lastenvahdin paikalle. Vielä kun Juho oli töissä tunnin ajomatkan päässä, iskä työelämässä ja niin edelleen. 

No, nyt kuitenkin tämän oman henkilökohtaisen "nautin raskaudesta" -operaation innostamana, Juhon työmatkan lyhentymisen sekä lastenvahtiavun helpottumisen myötä sain viimein tilattua itselleni ajan hiusten leikkaukseen ja raitoihin. Ja kyllä! Olo on niin piristynyt tämän muutoksen myötä, että oikein hymyilyttää miten pirteän näköiseltä minä voin näyttääkään, vaikka melkein se kymmenen raskauskiloa on jo plakkarissa! :) Lupasin jo itselleni, että seuraava kampaamoaika on kahden kuukauden kuluttua viimeistään. Hiukset lyhenivät noin kymmenellä sentillä ja lisäksi saivat kahden sävyisiä vaaleita raitoja! Tykkään kovasti! :)

5 kommenttia:

 1. Oi, ihana tukka ja niin kaunis nainen <3. Itse en myöskään kauheasti julkaise omia kuvia ihan jo siitä syystä, että yhden julkaisukelpoisen kuvan saaminen vaatii minulla viisikymmentä kuvaa, jotka olen hylännyt, ja aika paljon hampaiden kiristelyä. Pitäisi ehkä oppia vähän armollisemmaksi itseään kohtaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura ♥ Todellakin armollisuutta voisi itsekin harrastaa enemmän... Mutta ku se on niin vaikeeta! :D

   Poista
 2. Vaan kylläpä oikein hehkut. Kaunis tukkaa kaunistaa kaunista tyttöä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 :D En muista oliko poskipunalla lisävaikutusta tässä kuvassa! ;)

   Poista
  2. No, eihän sekään laiton lisäkeino ole. ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)