lauantai 6. joulukuuta 2014

Itsenäisyyspäivän kuulumiset sekä sisustusjuttuja!

Hyvää Itsenäisyyspäivää!

Itsenäisyyspäivää on täällä vietetty suht rennoissa merkeissä, laitoin heti aamulla kuistille kynttilät palamaan ja sisälle sytyttelin niitä myös. Minä kävin aamupäivästä Iineksen kanssa kävelemässä pienen lenkin. Sen verran lunta tuprutti kuitenkin kävelytielle, että puolen tunnin lenkistä tulikin lähes 45 minuutin mittainen! Lenkillä laskin myös näkemäni Suomen liput ja 63 olin näkevinäni. :) Iltapäivällä maistelimme hieman juustoja ja joimme glögiä. Myöhemmin pesin hieman pyykkiä, tein kaalilaatikon päivälliselle sekä keittelin pullot taasen. Lapset olivat tehneet pihalle lumiukon. Nyt illalla on tarkoitus katsoa linnan juhlat. Isäni on myös meillä. Keittelemme kahvit ja syömme tortut sekä isäni leipomat pullat. :) Iines täytti tänään myös 2 kuukautta!

Ennen ristiäisiä tilasin muutamia sisustustyynyjä ja vaihdoin muutamat verhot.. Ajattelin, että ehkä niillä voisi mennä jopa joulun yli, mutta eihän se joulumieli meinannut löytyä ollenkaan ennenkuin etsin punaista kaappien perukoilta lisää! :) Ajattelin, että laitan kuvat tänne näytille jo aiemmin, mutta kun en ole kerennyt! ;) Tässä kuitenkin nyt kuvat sitten ennen ja jälkeen! Varmaan joulun jälkeen palaamme takaisin tähän valkoisempaan sisustukseen.

Bambi-tyyny h&M:ltä

Kynttelikköön laitoin talven tultua taas valot palamaan.
Kesäaikana valot olivat poissa käytöstä.

Orava-tyyny H&M:ltä

Yläkuvan vaaleat tyynyt ostin H&M:ltä ennen ristiäisiä. Pidän näitä kovasti, mutta nyt joulukuuksi vaihdoin kuitenkin pariin tyynyyn lisää punaista. :)

Yläkuvassa tosiaan ristiäislookki ja alakuvassa nyt joulunajan sisustus. Verhotkin ajattelin vaihtaa, mutta kun laitoin toiset jouluverhot paikalleen, tummentivat ne liikaa, joten vaihdoin ne pois.Ruokatilan verhot vaihdoin myös tonttusiksi. :)
Lamppu vaihtui Juhon isyysloman aikana. Uusi lamppu on ikeasta.

Sohvalle pääsi myös yksi vähän jouluisempi tyynyliina. 

Mimosan askartelema kuusi koristaa ruokapöytäämme tällä hetkellä neilikoitten kera.

Myös keittiön verhot muuttuivat joulun kunniaksi tonttuverhoiksi.


Välitilaa on vaikeahko pukea jouluisaksi keltaisesta lintutapetista johtuen, mutta laitoinpa sinnekin tonttuliinan. Muutama tonttu tullee vielä tähän lisäksi.

Tämän joululiinan olen tehnyt jokunen vuosi sitten. 

Tämmöisissä tunnelmissa tällä kertaa! :)

2 kommenttia:

  1. Niin kotoinen tunnelma teillä :) Tykkään kyllä kovasti tosta keltaisesta tapetista, mistä se on hankittu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) kiitos! Early bird -tapetti on tilattu colore:n nettiputiikista (jollen nyt ihan väärin muista!).

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)