sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Pikkujouluja ja vanhoja joulukortteja!Toin kotiimme nipun vanhoja joulukortteja viime kesänä Raatin mummolasta. Ajattelin kuvata niitä, kun olivat niin ihania. Keittiössä touhutessani tulikin mieleeni, että kortithan olivat kiva piristys avokaappimme seinäosalle ja siitä se ajatus sitten lähti! Valitsin ihania kortteja keittiöön, eteisaulan piirongin päälle sekä keltaista lintuseinää vastapäiselle uuniseinälle. Ai, että ne ovat ihania. Harmi, että joulu menee niin nopeasti ohitse ja kortit joutuu ottamaan pois, mutta ehkäpä toistan tämän saman myös ensi vuonna! :) Tokmannilta muuten löysin tuon ihanan sydäntalon, jossa on tuikku sisällä. Jokseenkin suloinen!

Kiirettä pitää... Tai ei niin, että sitä meikäläisestä mitenkään huomaisi noin rytmillisesti, sama tahti on kuin aina ennenkin, hommat ei vaan meinaa loppua tekemälläkään. Tälläkin hetkellä olisi muutama lahjapaketti vielä paketoimatta ja toki jokunen ostamattakin. Juuri äsken arvoin, lähdenkö nukkumaan vai kirjoitanko vielä muutaman sanan blogiin ja näin päätin nyt tehdä. 

Ystäväni tuoma ihana kukkakimppu vauvalle ♥

Meillä vieteltiin eilen pienimuotoisia pikkujouluja kotona ystäväni Hannan kanssa. Riisipuuroa, glögiä, pipareita, torttuja, suklaita, joululaulujen laulamista, pienten tonttujen hyppelyjä ym. Tosin tällä kertaa ainoastaan allekirjoittanut oli pukeutunut tonttuhattuun... Kivaa oli joka tapauksessa! :)

Aatos on kunnostautunut suklaiden kanssa... Pikku-ukko oli löytänyt konvehtirasian ja painunut pöydän alle herkuttelemaan, kunnes äiti viimein löysin pojan... Tämän jälkeen Aatos oli jo kurvannut Iisan huoneeseen ja suklaakalenterin kimppuun, josta jonkin ajan kuluttua Iisa hänet löysi auki revityn kalenterin ääreltä. Hän oli siis pistänyt kalenterin ihan tuhannen päreeksi, mutta tosin herkutellut vain yhden suklaan, sen suurimman! Heheh! Ihan isänsä poika! :D

 Tänä aamuna sitten heräsimme esikoisen kanssa aikaisemmin ja lähdimme hakemaan todistusta koululta. Näin vielä toisen kerran luokan omatekemän joulunäytelmän luokan edessä. Oli kivaa nähdä tyttären riemu, hänen katsoessaan saamaansa todistusta. :) Oikein hyvähän se olikin. Myöhemmin esikoinen lähti kaverinsa syntymäpäiviä viettämään uimahallin ym. merkeissä, ja me muut jäimme kotiin touhuilemaan. Lapset kävivät pariin kertaan ulkoilemassa ja leikkimässä lumessa. Juho veti Mimosaa ja Aatosta pulkassa. Minä kävin vielä ostamassa lisää lahjoja ja paketoinkin aikamoisen kasan niitä. Lopulta kävin viemässä muutaman paketin saajilleenkin. Illemmalla ystäväni tuli meille kyläilemään ja kyläilyn päätteeksi lähdimme ihan lenkille. Ystäväni kohdalla tämä ei mikään uutinen ollutkaan, hän on kova lenkkeilijä, mutta minulle taisi olla ensimmäinen kävelylenkki ilman vauvaa aikoihin, siis kuukausiin! Mä olen joutunut nyt tekemään jo jonkun aikaa selkälihasliikkeitä, kun on ollut alaselkävaivoja ja toiseen jalkaan on jopa sellaista säteilykipuakin tullut ja lisäksi nivunen on oireillut. No, olin tuossa muutaman päivän ilman näitä selkälihasliikkeitä, kun nämä em. oireet poistuivat mukavasti, niin parin päivän tekemättömyyden jälkeen samaiset vaivat ovat tulleet taas takaisin. Todellakin selän vahvistaminen on nyt tarpeen, joten kaivoin liikesarjalapun takaisin käyttöön. Jospa ne tästä taas häipyisivät?

Lenkin jälkeen kävin suihkussa, kunhan siis olin ensin imettänyt vauvan, vaihtanut hänelle yökkärin, pusutellut nukkumaan menijät sekä viikannut kaksi kuivatustelineellistä vaatteita suihkuhuoneesta, että mahdun sinne peseytymään.. Suihkun jälkeen ajattelin samantien lypsää luovutusmaidot, mutta keittiöön tullessa muistinkin, että yhtään lypsysettiä ei ole puhtaana ja eihän se auta muu, kuin käydä pesemään ja keittelemään lypsysetit ennen kuin mihinkään lypsyhommiin tässä pääsisin... Just nyt tuntuu siltä, että kunhan tuo 3 kuukautta luovuttamista tulee täyteen, niin lopetan pikkuhiljalleen sen. Tällä hetkellä se tuntuu jokseenkin työläännyttävältä, no okei, ehkä se tämä joulunaika ja muutamat muut lisähommat lisäävät tunnetta? Kenties joulun jälkeen fiilikset taas helpottuvat?

Huomenna tuomme kuusen sisään ja koristelemme sen kauniiksi. :) Isäni toi kuusen eilen kuistille odottamaan omasta metsästä. Pitkä se on ainakin ja aika honkkelo ;) mut eiköhän sen kanssa pärjätä... :D Toivon saavani muutaman joululahjan vielä huomisen aikana ostetuksi ja loput paketoitua. Jospa sitä kaljankin laittaisi tulemaan joulua varten?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)