tiistai 11. elokuuta 2015

Aatoksen 3v synttärit ♥


Viikonloppuna juhlittiin kolmivuotiasta Aatostamme ♥


Kinuskikissan vaahtokarkki-marenkikakku


Välimeren piiras


Kääretorttu-kermavaahto-mansikkaleivokset

Muumi(auto)täytekakku mansikka-vaahtokarkkitäytteellä

Synttärijuhlamenu koostui tällä kertaa vaahtokarkki-marenkikakusta, muumitäytekakusta mansikkasose+vaahtokarkki täytteellä, välimeren piiraasta, kääretorttuleivoksista, coctailpiirakoista, karneval-kekseistä sekä mansikkamehusta, kahvista ja teestä.

Juhlaväkeä saapui mukavasti paikalle; pikkuserkkuja, kavereita, kummi perheineen, isovanhempia. :)
Sää suosi ensi alkuun, joten lapset pääsivät leikkimään myös ulos ja toki aikuisetkin pääsivät sinne vilvoittelemaan. Hiekkalaatikko oli kovassa käytössä kaivureineen ja traktoreineen.. Trampoliinilla hypittiin, juostiin ja naurettiin! Juhlien päätteeksi nousi melkoinen ukkosmyrsky! Vettä satoi hetkessä mieletön määrä, tuuli paiskoi vettä ikkunoihin ja näytti että pikkumetsämme puut kaatuvat talon päälle, sekä salamat tietysti paukkuivat! Huhhuh! Päivä taisi olla joka tapauksessa koko kesän lämpöisin.

Aatos sai lahjaksi paljon monenlaisia työkaluja. Kummeilta oli tullut jo aiemmin porakone tarvikkeineen sekä ihan oikeat junior työkalut (pihalle), juhlapäivänä Aatos sai toisen poran ja muuta oheistarviketta, pikkuautoja, kaivurin, rahaa, kirjan, yöpuvun, ym. sekä meidän perheeltä moottorisahan sekä kypärän! Olikin oikein huippulahjoja kaikki! Aatos on niin kiinnostunut kaikista "työmiehen jutuista". Monena aamuna on painellut takapihalle terassin katoksen tekoon aamu kahdeksalta, samaan aikaan siis kun Juho ja isäni ovat hommat aloittaneet! Aatos on hakannut lautoihin nauloja ihan oikealla vasaralla ja sahannut pienellä sahallaan! ♥ Ahkera ja taitava rakentaja. :)

Onnellinen päivänsankari isin sylissä :)Juhlien kunniaksi pöytä sai liinat ylleen ja kattoon puhalsin ilmapallot roikkumaan. Myös viirinauha laitettiin liukuoven pieleen. Takapihalta, styroxlaatikosta keräsin kesän ensimmäiset leikkokukat, malvikit, pöydälle maljakkoon.

Viime viikolla kävimme 3 vee neuvolassa. Aatos teki tehtävät varttitunnissa ja paineli leikkimään siskon kanssa, jolloin jatkoimme Iineksen mittailuja. Aatos oli 99 cm pitkä ja 16,3 kg painava. Syntymämitoista (50 cm ja 3640g) on kasvettu huimasti. ;) Oma tahto on herännyt henkiin viimeisten viikkojen aikana ja monenlaista tilannetta on mahtunutkin tämän uhmatahtoiän merkeissä. Vähän on ikävä sitä äitin kilttiä mussukkaa toisinaan, mutta toisaalta taas hienoa, että tämäkin lapsi kehittyy tahtoikineen normaalisti. Onneksi päivittäin näkyy se tunteikas ja ihana poika, joka sanoo äidille: "minä rakastan sinua" ja antaa pusun huulille. ♥ Synttäripäivänä otin tämän synttäripojan mukaan torikierrokselle, jossa ensin joimme pillimehut ja syötiin pulla puoliksi. Haettiin mansikoita ja vattuja kakkujen päälle, kuljettiin käsi kädessä ja käytiin siivoamassa kirpparipöytä yhdessä. Ihana oli viettää aikaa kahdestaan oman pikkumiehen kanssa. :) On mulla vaan niin ihana pikku-ukko, maailman paras sellainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)