lauantai 22. elokuuta 2015

Uusia kuvioita Silverjunglen merkeissä sekä kesäinen päivä! :)

Uhhuh, yksitoista päivää sitten viimeisin blogipäivitys!
Kiirettä ja uutta siis on taasen ollut. :)

Mainitsin jo aikaisemmin blogissani "tehneeni töitä" kotoa käsin. Ja mistä siis on kyse? Toukokuun viimeinen päivä, silloin kun juhlimme Mimosan 4v synttäreitä, näpyttelin joutessani viimein työhakemuksen ja parin päivän päästä sähköpostiini tuli viesti: minut oli valittu yhdeksi uudeksi kotimyyjäksi Silverjunglelle. :) Olin jonkun aikaa pyöritellyt ajatusta mielessäni kotimyyjän urasta, oikeastaan jo muutaman vuoden, mutta nyt sitten tuli se hetki, että tein asialle jotakin. 

Lähes samantien laitoin Y-tunnusta vireille, hankin henkareita, esittelyrekkiä, mappia, sun muuta tuiki tärkeää. Hetki sitten perustin fb-ryhmän ja olen kysellyt ihmisten halukkuutta kutsujen pitoon. :) Ja tässä sitä tosiaan ollaan! Reilu viikko sitten näimme Kick offeissa ihanan syys-talvimalliston ja nyt sitä on sitten käyty jo kahteen otteeseen esittelemässä kutsuilla!

Olen siis kotiäitiyden ohella palannut osittain työelämään. Olen ihan innoissani tästä uudesta työstäni lasten- ja naistenvaatteiden parissa. Silverjungle on suomalainen yritys, joka tekee ihania eettisesti ja ekologisesti suunniteltuja vaatteita Portugalissa sekä Sri Lankassa. Me nelisenkymmentä kotimyyjää teemme sitten ympäri Suomen omaa myyntityötämme. Jos siis haluat tukea suomalaista työtä, arvostat vaatteiden ekologisuutta ja sitä, että vaatteet on tehnyt aikuinen, joka vieläpä elää saamallaan palkalla, niin tutustu ihmeessä Silverjunglen vaatteisiin. :) www.silverjungle.fi

Myyntityö tapahtuu usein iltaisin ja viikonloppuisin, mutta jonkin verran kutsuja on myös aamupäiväksi tullut. Lähinnä kerhoihin ym. käy tie aamupäivisin. Tämä toki vaatii sitten perheen toiselta vanhemmalta enemmän iltaisin, nyt kun Juho on ollut kotona, on alku lähtenyt varsin mukavasti omalta osaltani käyntiin.Mutta on tässä muutakin touhuttu, tänään muunmuassa vietimme ihanan päivän Raatin maisemissa. Minä poimin mustikoita, makasimme hiekkarannalla, lapset leikkivät vedessä, minä köllöttelin ilmapatjan päällä, lapset onkivat, ihasteltiin kaunista ja lämmintä ilmaa. Myöhemmin syötiin Juhon tekemät herkkuhampurilaiset. Nautimme lämmöstä ja kiireettömyydestä. Ihanaa, että se kesä viimein saapui! :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)