perjantai 2. lokakuuta 2015

Jotakin uutta meidän vauvalle ♥

Vauvavuosi alkaa vedellä viimeisiään, viisi päivää enää jäljellä! :O Tai no, kunhan Iines oppii kävelemään, niin sitten ainakin jo taapero. ♥

Nyt syksyn tullen on saanut hankkia uusia juttuja... :)


Viime talvena Iines tarkeni hyvin lampaantaljan kanssa vaunukopassa, mutta täksi syksyksi/talveksi täytyi ostaa lämpöpussi bugiksien ratasosaan. Hetken niitä etsiskelin ja melko pian löysinkin tämän MiniRodinin mintunvihreän ihanuuden. Ei tarvinnut kauan miettiä. Eiköhän tuosta pääse ajastaan hyvin eroon, kun ei enää tarvitse. ;) Meillä on pari MiniRodinin talvipukua myös, jotka pitäisi myydä kirpparilla pois. Kunhan saisi vaan aikaiseksi. Pessyt sentään molemmat olen. 


Ja sitten neiti suloisuus tarvitsi tietysti äidin edustaman Silverjunglen ihanan pehmoisen, 100% puuvillaa olevan neulehaalarin lapasilla. Ja tietysti myös suloisen pipon, joka onkin juuri näille säille oikein sopiva. Haalari on kätevä niin lämpöpussissa nukkuessa kuin automatkoillakin lämmittämässä. 


Välikausihaalarin suhteen olin "hieman" myöhäisherännäinen. Iineksellä on ollut käytössä Bogin 68 cm kokoinen välikausihaalari, joka sinänsä on kyllä vielä ihan sopiva, mutta siinä ei ole ollenkaan teknisiä ominaisuuksia. No, eiköhän se tuulta jonkin lailla pidä, mutta muutaman metrin konttailut nurmikolla ovat kastelleet polvet sukkahousuja myöden märiksi. :( Joten löysin tämän Racoonin puvun, mukavasti alennuksesta, koossa 74. Uskoisin, että Iines mahtuu tähän vielä keväälläkin. Jollei nyt ota melkoista kasvuspurttia. ;) Mimosan aikaisen vk-puvun olin jo kerennyt myymään aikaisemmin pois, samoin Aatoksen vauvapuvun.


Aliexpressistä shoppailin muutamat kengät. Nämä olivat pienimmät tennarit tässä mallissa. Vähän vielä isot Iinekselle, mutta kenties keväällä? (Eikä maksaneet kovin montaa euroa.) (Toiset tossukat olivat samanlaiset pinkit mokkasiinit, kuin aiemminkin olen ostanut, mutta yhtä kokoa suurempina.)


Tilasin myös nämä suloiset kerhotossut♥ 

Jonkin verran sisävaatteitakin on tullut ostettua, mutta ei nyt mitenkään kovin paljon. Lähinnä nyt Silverjunglea, mutta joitain bodeja ym. voisi kyllä hankkia lisää, kun vaatekokona 74 alkaa olla juuri passeli. 68 vaatteissa hihat alkavat jäämään nafteiksi. :) Synttärit toki edessä, että ehkä sen jälkeen näkee, mitä tarvitaan.

Onpa muuten muka vaikea keksiä lahja tälle neljännelle yksivuotiaalle. Haluaisi hankkia jotakin spesiaalia, mutta mitähän se sitten olisi? Hmm... Huomenna olisi edessä leipomissessio. Olen tehnyt nyt täytekakkupohjat sekä marenkeja ranskalaisittain. Suunnitelmissa sämpylät, varmaan taas sitä hyvää välimerenpiirakkaa, Helenan suklaakakkua, jotkun pikkumuffinssitkin voisi olla hyviä... Täytyy nyt vielä miettiä! Onhan tässä vielä aikaa huomiseen... ;))) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)