keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Paluu arkeen..

Viime viikolla tehtiin sämpylöitä neljästään :)

Paluu arkeen on sitten tosiaan alkanut reilun 3,5 kuukauden isännän työttömyyden jälkeen. Kolmas päivä jo menossa ja hengissä ollaan. ;) Vielä viikonloppuna angstailin mielessäni, kuinka en tule selviytymään kotona yksin kolmen lapsen kanssa ja vieläpä kutsuilut siihen päälle... Mutta ei se maanantai kuitenkaan niin paha ollut. Vielä kun onnistuin saamaan Iineksen ja Aatoksen päiväunille samaan aikaan ja Mimosa katseli DVD:ltä kulkuria ja kaunotarta, niin mullahan oli jopa reilu puolituntia aikaa tehdä työjuttuja, laitella emailia ym. Samalla join kupin kahvia ja kynttiläkin paloi pöydällä. Se on vaan asennekysymys näköjään, kuinka täällä pärjää. ;) 

Tänään kävimme Pärnämäen perhekerhossa lasten kanssa esittelyvaatteet mukanamme. Matkalla Iinestä alkoi yskittämään ja lopulta puklasi vaatteilleen. Tietenkään ei ollut mitään vaihtovaatteita mukana, mutta onneksi sentään pieni pyyhe, jolla sain suurimmat onneksi kuivattua. Viime ja edellisenä yönä Iines itkeskeli selvästi uutta hammastaan. Tähän mennessä tulleet hampaat eivät ole juuri kipua aiheuttaneet, mutta tämä nyt tuleva poskihammas onkin sitten toinen juttu. Yöllä annoin lopulta Panadol supon kipuun. Onneksi auttoi ja saimme yön nukuttua suht levollisesti. Sitä ennen Iines itkeskeli selkeää kipuitkua hyvän aikaa, eikä rauhoittunut tissille tai muutenkaan. Pikkuisen myös nenä nuhisee, mutta liittyykö sitten tuohon hampaaseen? Muut ollaan tällä hetkellä onneksi terveitä. 

Tällä hetkellä meillä on kodinkonekorjaaja käymässä. Viime viikolla pyykinpesukone alkoi pitää järkyttävää ääntä ja korjaaja totesi siitä laakerit menneen. No, mietittiin, ostetaanko jo uusi kone, mutta sitten tuumattiin, että teetetään korjaus. Jos tuolla vielä muutaman vuoden pyykkiä pesisi? Suht kovaäänen vempainhan tuo on aina ollut, mutta pesujälki on ollut oikein hyvää, eikä ole muutenkaan temppuillut, vaikka nyt 9 vuotta vanha Elektrolux on. Toivotaan, että saadaan muutama vuosi yhteistä pesuaikaa vielä. :) Kuusi koneellista pyykkiä kerkesin tässä viikon aikana käydä pyöräyttämässä isäni koneella. Hyvinhän tuo sillä sujui, mutta on se vaan kohta taas luksusta pestä tuossa omassa pyykkikoneessa pyykkiä... ;) Mukavasti sitä on kertynytkin tällä aikaa pestävää, kun vaan nuo pakolliset pyykit tullut pestyä muualla. Päivittelin tässä kodinkonekorjaajalle samalla, että eilen tuli imuroitua ja siivottua, ja asunto on taas täynnä majoja, legoleikkejä sekä nukkeleikkejä... Kuin joku olisi räjäyttänyt pommin lastenhuoneessa ja lelut lentäneet pitkin taloa! Korjaaja kertoi olevansa itse kuuden pojan isä, että hän kyllä muistaa, ja naureskeli, että niinhän se menee! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)