tiistai 5. helmikuuta 2013

Myöhäinen maanantai!

Viime yönä nukuin erittäin huonosti. (Ja tänä yönä kirjoitan yötämyöten blogia... järkevää!)
Äiti on ollut taas huonommassa kunnossa. Jalat eivät ole oikein pitäneet ja hän on ollut erittäin väsynyt... Tuntuu, että aina vuodeosastolla ollessaan vointi menee alaspäin. Kotona ollessa piristyy. Ihmekkös tuo! Sunnuntaina äiti tuli takaisin kotiin ja tänään jo onneksi oli vähän skarpimpi, vaikka väsynyt olikin. Ehkä mä taas tänä yönä nukun paremmin?

Äidillä näyttää olevan näitä voimattomampia päiviä ja sitten taas vähän parempia. Aika henkisesti rankkoja nuo huonommat päivät. Sitä aina pelkää, tuleeko niitä parempia enää? Mutta onneksi tähän mennessä on aina tullut. Sitten voi hetkeksi taas huoahtaa, selvittiin niistäkin huonoista päivistä. Tänään äiti ja iskä kävivät hakemassa uudet lasit äidille Mikkelistä entisten säpäleiksi menneiden tilalle. Lupasin varata äidille hiustenleikkausajan parin viikon päähän. Jospa nyt tosiaan muistaisin!

Huonosti nukutun yön päätteeksi heräsimme 9:40! Ihmeellistä! Mimosakin, joka on pitkään harrastanut aamuitkua ja huonolla tuulella oloa aamuisin, päätti nukkua kerrankin pitkään ja naureskellen toivotteli aamulla samalta tyynyltä huomenia! :) Aatoskin taisi herätä ensimmäisen kerran syömään joskus viiden aikaan aamuyöstä! :) Ei vauva hereillä pidä, omat ajatukset vaan. Tulikin pikainen lähtö perhekerhoon... :) neljänkymmenen minuutin päästä heräämisestä oli lapsille vaihdettu vaipat, laitettu päivävaatteet, syötetty kissat, otettu aamupalaa, meikattu, puettu ulkovaatteet päälle ja muistettu vielä tunkea pari vaippaakin mukaan kassiin, hypätty autoon ja huristettu perhekerhoon. Onneksi mentiin, tuli kiva alku viikolle! :)

Päivällä silitin ja ripustin verhot ruokailutilan ikkunaan sekä Iisan huoneeseen. Lisäksi vaihdoin liinan pöydälle, avot! Tulppaanitkin olivat auenneet kauniisti maljakossa! :) Toisina päivinä sitä näyttää saavan aikaiseksi enemmän sen suuremmitta ponnisteluitta, vaikka päivä "vähän myöhässä" alkoikin. ;) 

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)