perjantai 1. helmikuuta 2013

Viikon touhuja ja retrolöytöjä!Eilisen jälkeen tää näkymä oli taas niin rauhoittava! 
Nukkuvat lapset ja ennenkaikkea tuo Nasu-kissa tuossa vierellä vartioimassa heidän untaan!!!

Meillä oli taas vähän säpinää eilen, kun kävimme Nasun kanssa eläinlääkärissä. Siitä voi lukea halutessaan täältä! Että vilskettä on pitänyt! Tiistaina oli lisäksi Bestis-kissamme sterilisaatioleikkaus, että on tässä lapsukaisten ja kissojen kanssa eläinlääkärillä juostu. (Viime viikolla rokotuksilla koko porukka käytiin!) Ja rahaa on palanut, vaan mikäs harrastus se ilmaista olisi?... ;)

Meillä on tällä viikolla ollut kirpparipöytäkin varattuna ja sitä ollaan käyty järjestelemässä. Juholla on ollut muutama pidempi ilta töissä ja Martta-mummon 83v synttärikahveilla on käyty, viikkoon on mahtunut niin perhekerhoa kuin perhekahvilaakin. Niin ja villasukan neulomista ja äidin luona käyntiä.. Eli tätä meidän perusarkea. 

Mimmin päiväunettomuus on onnistunut muutamana päivänä. Tosin huomaan, että meikäläisen vireystaso ei ole ollut oikein kohdillaan.. Väsyttänyt on! Eilenkin makoiltiin sängyllä, me kaikki kolme eläinlääkärikeikan jälkeen ja voin tunnustaa hetkeksi nukahtaneeni sängylle. Pienet eivät kyllä nukkuneet siinä vieressä! Mimmi on nukahtanut nopeasti niinä öinä, kun päiväunet ovat jääneet pois mutta edelleen heräilee välillä yöllä itkemään. Näkeeköhän painajaisia tms? Tänään mentiin syömisen jälkeen sänkyyn ja Mimosa nukahti sinne tosi nopeasti. Ajattelin, että unet ovat tänään paikallaan kun toinen meinasi nukahtaa ulkona pulkaan siinä istuessaan! :) Sattuipa velipoikakin nukahtamaan myös samaan aikaan, joten mulla on nyt hetki omaa aikaa. Jiihaa! :D Eiköhän kohta molemmat herää!


Aamulla mua kohtasi tämä näky! :D
Isosisko oli laittanut Mimmin pesemään hampaita ja nostanut vessanpöntön päälle istumaan!
Mimosalla on tässä muuten kirpparilta löytämäni ihana retro yöpuku! :) Josta tuli mieleeni, että otan kuvat myös muutamasta muusta kivasta ja halvasta jutusta jotka olen kirpparilta löytänyt viime aikoina!


Tämän servettitelineen löysin 20 sentin "rojulaatikosta". :)


Tämä pöytäliina maksoi 2 euroa! Niin passeli pääsiäiseksi! :)

Mukavaa viikonloppua! Meille tulee huomenna Juhon kaveri perheineen yökylään! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)