keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Parempia fiiliksiä ♥

Pakko kirjottaa vielä jotakin ei niin surullista. Elän niin hetkessä, että olisi ikävää, jos tänne blogiin jäisi leijumaan surullinen tunnelma kun juuri nyt en enää niin surullinen ole. Onneksi ♥
Ilta oli jo onneksi paljon virkeämpi taas. Äiti jaksoi osallistua vähän keskusteluunkin ja oli läsnä. Naurettiinkin vähän hassuille jutuille! Minä neuloin iskälle sukkia ja Mimmi leikki Petshop-talolla. (Mukavaa on ollut huomata, että isäni on alkanut käyttää hänelle antamiani villasukkia!) Siinähän se ilta kului, arkisissa tunnelmissa. Parasta!

Eilen me vähän hassuteltiin pikkuisten kanssa. ;) Näistä kuvista sitten iskikin seuraava kriisi päälle. Mä oon kuvitellut, ettei mulla ole vielä juurikaan mitään ryppyjä!!! No on! Ei niitä niin totisella naamalla näy (KAI!!!???) mut näköjään sitten kun hymyilee, niin johan on juonnetta näkyvissä. No, mut tästä huolimattakaan en mä ole lopettamassa hymyilyä! :)

2 kommenttia:

  1. Mä huomasin kans omat ryppyni jo!! Ja mietin siinä että ehkä olis pitänyt aloittaa ne ryppyvoiteet jo 10v sitten....? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D No, mä oon tuudittautunu rypyttömyyteen kun oon niitä rasvoja hölvänny ainakin 15 vuotta jo!!! :D Uskoisin, et olisin kyllä ryppyisempi, mikäli niitä en olis käyttäny!

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)