keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Isomummolla munkkikahveilla..


Tänään aurinko paisteli kauniisti. Teimme pikkuisten kanssa vaunuilla reissun kylille. Matkalla saatiin isomummokin samaan völjyyn ja menimme kauppaan pienille ostoksille. Kaupasta lähti mukaan myös munkit, jotka hyvillä mielin herkuttelimme isomummon luona. Isomummon velikin piipahti kylässä. Mummon luona ollessa sain puhelun, jossa kerrottiin ettei äidin siunaamaan lupautunut pappi pääsisikään siunausta tekemään, koska oli saanut itse sairaskohtauksen. (♥ Pikaista paranemista hänelle.) Onneksi meillä oli vielä yksi pappi mielessä, ja koska pappi asuu mummoni naapurissa, hipsimme heille sukkasillaan ja onneksi hänelle kävi sama aika. Asioilla on tapana järjestyä!


Kyläreissulta saapuessamme, joskus puolen neljän aikaan, mulla oli mukana tämän näköinen porukka! :) Molemmat vetelivät hirsiä... Tosin Aatos kyllä heräsi kun sain vaunut nostettua oven viereen, mutta Mimmi jatkoi uniaan, vaikka laitoinkin hänen parempaan nukkuma-asentoon! 

Vaikka vaunujen lykkiminen onkin aika työlästä, oli se kuitenkin virkistävä reissu kun ilmakin oli niin kaunis ja mukavasti pakkasta.

2 kommenttia:

  1. Suloiset nukkuvat muruset. :) Voimia hautajaisjärjestelyihin. <3

    VastaaPoista
  2. :) Oli aika hauska näky. Mimmi ei "halua" nukahtaa vaunuihin, alkaa aina itkemään jos huomaa, että häntä yritetään laittaa makuuasentoon.. Paitsi sitten tosiaan kun on ihan syvässä unessa! Kiitos! Onneksi ei tarvitse yksin järjestellä vaan isä ja veli ovat mukana kaikessa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)