keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Iloinen viesti!

Viime yönä, kun olin pesemässä naamaani ja käymässä viimein nukkumaan klo 1 aikaan yöllä, mulle tuli jostain yhtäkkiä Aatoksen kummitäti mieleen. Hän on raskaana, lasketun ajan jälkeen jo mentiin, mutta en sitä ollut ajatellut muutamaan päivään. Silloin yöllä arvasin, että hän on varmasti nyt synnyttämässä. Lähetin mielessäni voimia matkaan!

Aamulla Juho kertoi, että oli saanut aamuyöstä viestiä, että Aatoksen kummit olivat saaneet poikavauvan vähän ennen kahta yöllä. Mua alkoi naurattaa ja sanoi, että mä tiesin jo! :)

Kyllä näitä aina välillä tulee... Uskon, että ihmisen mieli on välillä vahvempi kuin arvaammekaan. Kelle se on sitten telepatiaa, kelle mitäkin. Mutta minusta on hienoa, että on asioita joita ei voi tieteellä todistaa todeksi. Täytyy vaan uskoa! :)


2 kommenttia:

 1. Ihana postaus! :)

  Mä olen kans arvannutvälillä syntymäpäiviä ystävien vauvoille. On vaan tullut sellainen tunne :D

  Mulla ja miehellä taas on ollut ihan alusta asti sellainen hassu telepatia että ajatellaan asioita samaan aikaan. Toinen alkaa puhumaan jostain ja toinen vaan jatkaa :) Samoin soitetaan samasta asiasta samaan aikaan toisillemme :D Ja mies saattaa tuoda tulleessaan kotiin jotain mitä olin vaan miettinyt että pitääpä soittaa ja pyytää mutta en ole vielä ehtinyt tai sitten olen unohtanut. Nämä on aika hassuja juttuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa tutulta tuo yhteys miehen kanssa! ;) Tosin välillä kyllä on tuntunut ettei ajatus osunut nyt ollenkaan kohdalleen! :D Mutta ihanaa silloin kun tasan tarkkaan tietää mistä nyt on kyse!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)