tiistai 22. tammikuuta 2013

Tämmöistä tänään!

Olihan se tämäkin päivä!
Ensin pistin koululaisen potkurilla kouluun. Leikkasin kynnet kateilta ja otin kopat esille, jonne nämä juoksivat taas kuin magneetin vetäminä! (Siis oikeesti, mihin ne luulee pääsevänsä? :D ) No, joka tapauksessa, en pistä moista ollenkaan pahakseni.
Sitten puin Mimosan ja Aatoksen ja pakkasin kaikki lapset ja karvaiset lapset autoon ja huristelimme rokotuksille Mikkeliin. Hyvin käyttäytyivät kaikki. Mimosa vähän arasteli eläinlääkärissä olleita hauvoja, mutta ilman itkuja kuitenkin selvittiin! Aatoksen imetin eläinlääkärissä ja sitten puettiin päälle.
Lapset nukkuivat pienet tirsat automatkalla ja sitten syötiin.
Päikkärit eivät tietenkään maistuneet. Joten se oli mentävä ilman niitä!
Iisa tuli koulusta potkurillaan ♥ (näytti tosi suloiselta potkutellessaan! Seurasin siis keittiön ikkunasta koululaisen saapumista.) ja välipalan jälkeen lähdimme viemään Iisan joskus aikoinaan ilmaiseksi jossain kadulla olevasta kultaliikkeen poistomyynnistä saaman alpakka kummilusikan kaiverrettavaksi! (Hitto mikä "lause"!!! Sori en jaksa siistiä sitä :D ) (Kaikkea se kotoilu teetättää!)
Sitten mentiin mummolaan, jossa Aatos nukkui hyvän aikaa. Minä join kupin kahvia ja sen jälkeen otin pois keittiöstä ja kodinhoitohuoneesta jouluverhot ja silitin toiset verhot niiden tilalle. Lapset leikkivät papan johdolla. Minä neuloin sukkaa hetken aikaa sohvalla. 
Äiti oli pudonnut eilen samaiselta sohvalta ja lasit olivat menneet toisesta sangasta rikki. Iskä oli ne sitten teipannut yhteen. Tosi siististi se oli ne saanut kasaan, mutta menevät tietysti optikkoliikkeeseen niiden kanssa, kunhan kerkeävät ja jaksavat. Äidillä on antibioottihoito päällä. Vatsassa oli Peg-letkun luona ollut viime viikolla pieni paise, joka oli tyhjennetty ja antibiootit aloitettu. No, nyt tulehdusarvo oli hieman vielä nousussa (28)... Onneksi vielä noin matala, mutta toivottavasti jatkohoidot selvenevät huomenna. 
Perheeni ruuat syötiin tänään ABC:llä. Joka sujui onneksi suht mukavasti. Mitä nyt yhdet itkupotkuraivarit neiti M:n osalta oli lopussa. Hän olisi halunnut lähteä autokärreillä kauppakierrokselle, kun tylsä äiti ohjasi lapsilaumansa kohden autoa.
Kotona Aatos taas nukkui ja siirsin sen makkariin jatkamaan unia. Tytöt innostuivat värittämään Iisan huoneessa ja minä avasin telkkarin ja istuin keinutuoliin kutimieni kanssa. Ah, mikä hetken rauha! Väsytti. Mä niin harvoin istuin vain keinutuolissa tehden neulomishommia. Tämän päiväinen tuli tarpeeseen. Sitten kirjoitettiin kummitytölle nimpparikortti. Iisa piirsi serkuilleen kuvat ja ne laitettiin kirjekuoreen ja Iisa kirjoitti osoitteet päälle. Aatoskin heräsi. 
Juho saapui kotiin joskus ennen kasia. 
Lupasi selkähieronnan jos saadaan lapset aikaisin nukkumaan.
Muut saatiinkin, mutta pikku-Aatos on alkanut valvoskelemaan myöhempään ja tänäänkin teki ahkerana poikana vielä kääntymisharjoituksia olohuoneen matolla pitkälle iltaan asti! 
No, sain mä sen hieronnankin lopulta,
mutta tänään aion olla nukkumassa jo ennen puoltayötä!
(Vaikka huomenna saakin nukkua, kun Iisan koulu alkaa vasta 10:20!) :)

Ja totuutta unohtamatta, kuulin tänään(kin) jokusen kerran olevani ihan "tyhmä äiti". Määräilen kuulemma liikaa! (Esimerkiksi pistämään toppahousut collareiden päälle kun lähdetään ulos! Niin, tyhmä mikä tyhmä!) Valitettavasti aion olla sitä jatkossakin! :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)