perjantai 18. tammikuuta 2013

Matkastressiä!

Meillä on huomenna jännittävä päivä edessä. Olemme lähdössä aamulla autolla kohti Lahtea ja siitä sitten pikkuisten kanssa hyppäämme junaan ja suuntaamme matkamme Helsinkiin! Menemme sinne tapaamaan vauvakamuja ympäri Suomen. Joten todellakin tämän mamman pitäisi olla nyt jo untenmailla eikä päivittämässä blogiaan.. Vaatteet on pakattu, kissoille ruuat katsottu valmiiksi, on vaippoja laukussa mulla monta... Hiuksienlaitot on suunniteltu, tuplarattaat pakattu autoon valmiiksi, lista tehty huomisista aamutouhuista varsin tarkasti. Vielä täytyisi keksiä eväspuolta, otanko keittoa rasiaan mukaan (lämmitys ei varmaan onnistu junassa?), vai mennäänkö omenoilla, rusinoilla, jogurtti, pulloon mehua ja vettä, ja kannattaako mun keittää termariin kahvia kun kahden pienen kanssa en varmasti pääse liikkumaan invapaikaltani minnekään? (Keitän, vaikken ehkä kerkeä niitä kahveja juomaan! Eli en keitä! :D ) Niina Nallen syntymäpäivä - kirja täytyy ottaa mukaan, samoin piirrustusvälineet ja parit vauvalelut. Rattaisiin äitiyspakkauksen makuupussi ja villapeitto. Junalippu löytyy kännykästä. 

Arveluttaa se, kerkeämmekö ajoissa perille Lahteen ja se löydänkö helposti autolleni paikan ja saan sen maksetuksi. Saanko lapset helposti rattaisiin ja tarvitsemani tavarat mahtumaan mukaan? Kerkeämmekö junan kyytiin. Katsotaanko meitä pahalla silmällä kun olen varannut meidän porukalle (äiti sekä 1v7kk ja 5kk ikäiset pienet) invapaikan, että rattaat mahtuvat siihen mun lähelle ja Aatos voi nukkua siinä (jos nyt toivottavasti jossain vaiheessa nukkuu?) Ja löydämmekö me oikeaan paikkaan perillä Helsingissä? (Kampin yläkerta!) 

Siinähän sitä on touhua! Toivottavasti saan jännitykseltäni edes nukutuksi. Kuulumisiin!

6 kommenttia:

 1. Jännää ja huomaa kyllä, että sinua jännittää. Mä olen ihan samanlainen. Koita saada nukutuksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi uni tuli ja nukuin jopa yllättävänkin levollisesti! :)

   Poista
 2. Mukavaa päivää teille helsingissä :) voi kun oltais saatu olla mukana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kivaa oli! Toivottavasti nähdään Emilialla?

   Poista
 3. Hauskaa reissua, hyvin se menee! Junassa on kuitenkin suhteellisen stressitöntä matkustaa, kun pääsee liikkumaan ja lapsetkin voivat puuhata leikkipaikalla. Viimeksi reissatessa junassa oli myös äiti yksin kolmen vilkkaan pikkuisen kanssa, sille nostin hattua ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tunti junassa vilahti kuin siivillä. Hyvä että eväsleipiä kerettiin haukata! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)