tiistai 15. tammikuuta 2013

Kääntymisiä ja käsitöitä ♥

Viikko pyörähti käyntiin... Maanantaina kävimme perhekerhossa, jossa otettiin pikkuisista sisaruskuvat. Muuten meni hyvin, mitä nyt Mimosa tönäisi Aatoksen naamalleen ja kuvausta jatkettiin sitten ryhmäkuvan jälkeen. Saas nähdä, millainen oli lopputulos?!! Aatos kääntyi eilen ensimmäisen kerran itse  selältä vatsalleen (5kk, 6pvää). Vähän jäi käsi jumiin vartalon alle, mutta mä sen sieltä pois autoin. Hienoa! :) Satuin vielä samaan aikaan lukemaan Kirsi Kunnaksen "Tapahtui Tiitiäisen maassa" - kirjasta Tiitiäisen tuutulaulua:

Tiitiäinen metsäläinen
pieni menninkäinen,
posket tehty puolukasta,
tukka naavatuppurasta,
silmät on siniset tähdet.

Tiitiäinen metsäläinen
pieni menninkäinen,
keinu kuusen kainalossa,
tuutu tuulen kartanossa,
sammuta siniset tähdet!

Taisi toimia varsinaisena taikaloitsuna tuo! :)

Viikonlopun kirpparikierroksella varasin myös oman pöydän pariksi viikoksi, kuun lopulla alkaa. :) Pikkuisen on jo tavaraa hinnoiteltu. Kissoille on tilattu rokotusaika ensi viikolle ja Mimosan yksivuotiskuvat on tilattu! (Jee!) Aatoksen vauvakirja (Paras tarina minusta) saapui eilen postin mukana ja mitähän vielä? Kyllähän nää asiat rullailee omalla painollaan eteenpäin. 

Sit mä ajattelin että tarvitsen pientä motivointia, että saan viimeiset pistot tehtyä viimein tuosta nalletaulusta, joka on ollut tekeillä jo vuosia... Hävettää oikein! Mutta mitä mä sitten tilasin? No tietenkin lisää ristipistotöitä! :D Mä niin tykkään näistä kaitaliinoista... Oikeastaan olisin halunnut jonkun sellaisen kaitaliinan tekeille jossa olisi jotain lumiukkoja, tai muuta talveen liittyvää aihetta. (Kun tonttuliinoja ei paljon joulun jälkeen enää viitsi pitää esillä!) Mutta kun ei löytynyt niin tilasin kivan sinitiaisliinan. Tuossa meidän tapetissakin on sinitiaisia, niin sopii hyvin sisustukseen!

Kuva Ateljè Margaretha

Ja tämä toinen on vaan niin ihana!
 Kyllä jo niin oon innoissani, että pääsen aloittamaan näitä liinoja! :) 

Kuva Ateljè Margaretha

Ja ennen kuin haaveilen näistä liinoista, ja edes sen nalletaulun teosta, TEEN ne villasukat isälleni valmiiksi. Toista sukkaa aloittelin tänään! Ei niissä onneksi mikään kovin kaksinen homma ole. ;)

*     *     *

Kirjoitetaan vielä ylös, että viime viikolla Aatoksen neuvolassa sain ihanan puhelun! ♥ Katsoin että äiti soittaa.. Samalla mietin, että varmaan iskä siellä jotakin äidin puhelimesta soittelee kun eihän se äiti oo mulle tai kenellekään muullekaan soitellut kuukausiin.. Mutta kun vastasin, niin äitihän se siellä oli! ♥ Olivat iskän kanssa tekemässä nielu- ja äänihuuliharjoitteita ja kun trakarin kuffista oli ilmat otettu pois ja  muutenkin röörit auki, niin äiti pystyi puhumaan kun iskä piti äidin trakarin edessä sormeaan. ♥ Kylläpä oli iloinen aamupäivä se! Harvoin, siis todella harvoin, yksi puhelu tekee niin iloiseksi ja onnelliseksi. Iskän ja äidin tekemät harjoitukset ovat tuottaneet tulosta! ♥ 

2 kommenttia:

 1. Onnittelut uudesta taidosta pikkumiehelle! ♥

  Ja ihanan puhelun sait! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Aatos etenee hiljalleen! Siinä missä Iisa teki ensimmäiset käännökset jo 3,5kk iässä ja Mimosa 4kk iässä, näyttää Aatos taas ettei edelleenkään mikään mene samaa rataa kuin aikaisempien kanssa! :)

   Puhelu lämmittää edelleen mieltä! :) ♥

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)