sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Uudet bikinit ♥


Mie hommasin itselleni bikinit. Kyllä näissä nyt kelpaa nauttia auringon lämmöstä seuraavat vuodet. Edelliset oli ties kuinka monta vuotta vanhat. En oo varma olisinko ne jopa markoilla ostanut? :O :) Ne oli mun lempparit, mutta loppuun kulutetut, pakko se oli vaan viimein myöntää! Nämä uudet tilasin Zalandolta, ja muutaman muunkin, mutta nää miellytti kuitenkin silmää eniten. Mä olen nyt aloittanut ainakin mielentasolla viimeisten raskauskilojen karistamisen. Eilisen punnituksen mukaan Aatoksen odotuksesta olis 0,3g jäljellä ja Mimosan raskaudesta 2kg siihen päälle. Et ei oo tosissaan paljosta kiinni... Tän huhtikuun oon ajatellut antaa itselleni aikaa. Viime viikon saldona 2 lenkillä käyntiä. Tälle viikolle lenkkejä kertyi peräti 1 kerta... Toki sairastelut veroittavat, mutta ehkäpä ensi viikolla yrittäisin päästä tuohon kahteen kertaa. :D Ruokapuoleen tämä painonpudotus ei ylety, sillä edelleen imetän ja mielestäni syön säännöllisesti ja hyvin, joten liikunnan lisäämisellä pitäisi nuo pari kiloa saada karistettua. Ai niin, vatsa- ja selkälihaksiakin on tullut väännettyä, tosin ei viimeisen viikon aikana, mutta edellisen viikon kun teki joka toinen päivä, niin heti oli jo paljon kireämpi olo vatsassa. ;)

5 kommenttia:

 1. Kivan näköset bikinit. Mulla olis kanssa uusien osto edessä, mutta ei yhtään kiinnostaisi. On jotenkin niin pöhöttynyt olo, ettei huvittais peilailla itseään vähissä vaatteissa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :) Kyllähän se on myönnettävä että uudet bikinit nostattavat motivaatiota kummasti ;) vähän aikaa kun on peilaillut miltä sitä tällä hetkellä omissa silmissään näyttää! kiinteytystä, kiinteytystä!!! :D

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä treenailuun! Itse aloitin myös lenkkeilyn alkuvuodesta ja tsempparina toimii tällä hetkellä Likkojen lenkki, johon ilmoittauduin. Ilman treenikaveria sitä tarvitsee kyllä aina jonkun tavoitteen, ettei vaan tule jäätyä sohvannurkkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, se on tosiaan päätettävä että nyt liikkumaan, ei sitä kukaan muu tee! ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)