tiistai 9. huhtikuuta 2013

Synttäreitä ja kaikkea muuta!


Meillä kävi tänään nuohooja. Ilmeisesti homma oli sen verran kiinnostavaa, että Nasu-kissamme ajatteli pientä oppipojan hommaa koitella samalla. Mokoma ei pelännyt edes, vaikka sutari pisti kovaäänisen imurinsakin päälle! Toinen vain katseli vieressä tätä perin kummallista touhua! :D 

Tänään on Mikael Agricolan päivä, liputuspäivä, kummipoikani nimipäivä, rakkaan esikoiseni yhdeksäs syntymäpäivä sekä Ruusa-kissamme 7 v syntymäpäivä ja Aatoksen 8kk synttäripäivä. Nokimiehen lisäksi meillä on tänään vietetty niin toipilaspäivää (esikoinen eilen vatsataudissa, no hän ei sitä viimeisintä vielä ollutkaan sairastanut... Hohhoijakkaa!), pesemme taas pyykkiä - päivää, poltan makaroonit kattilaan - päivää ja haistellaan sitä - loppupäivää... Mitähän vielä, no papa-kokeessakin on käyty ja haettu koulukirjoja koululta.

Mitäs muuta? No, hurja matkakuume meinaa puskea. (Kiitos miehelleni!♥) Mä haluisin niin siperiaan kuin afrikkaankin sekä eurooppaan! :D Yksi reissu on jo maksettukin, että ei nää nyt ihan puheiden tasolle ole jäämässä, mutta siitä sitten myöhemmin... Ihanaa!) 

*     *     *

Tuolla nuo mun kolme lasta nauravat just nyt olkkarin matolla. ♥ Voihan niitä! :) (Ja nyt jo yksi nimeltä mainitsematon uhmaikäinen heittäytyi lattialla... "Haluan ton!") Eilen kävin 45 min kävelemässä, toivottavasti tänäänkin onnistuisi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)